Herkese selamlar.Adım Batuhan.Yüksek lisans amacıyla bulgaristanda bulunuyorum.ayagımızı yerden kessin diye 95 model 320i coupe aldım.Forumda yardımına başvuracağıma inandığım çok insan var :) Resimleri paylaşacağım şimdiden herkese teşekkürler
Printable View
Herkese selamlar.Adım Batuhan.Yüksek lisans amacıyla bulgaristanda bulunuyorum.ayagımızı yerden kessin diye 95 model 320i coupe aldım.Forumda yardımına başvuracağıma inandığım çok insan var :) Resimleri paylaşacağım şimdiden herkese teşekkürler
hoşgeldın hangı sehırdesın bulgarıstanda
Hoşgeldin iyi forumlar bende kıcaali'liyim
hoşgeldin kardeşim. bende razgratlıyım
O dobre doşli :D
Bende Burgazlıyım
hoşgeldin :)
Bg de olanlar dökülmüş :D Hoşgeldiniz. Добре дошъл, братко
Hoşgeldin. Bizim de şumnu'da (şumen) aluminyum fabrikamız var. güzel memleket bulgaristan :)
Hoşgeldin kolega :D varna çok güzel yerdir kıymetini bilmek gerek :)
Hoşgeldiniz.. Deli ormanlılar çogalıyor. :D
hoşgeldin, keyifli forumlar.
ne üzerine yüksek yapıyorsun ayrıca ingilizce olarak mı ?
Bulgaristan güzel ülke, keyfini çıkar.
ahh burgastan az çekmedik 6 sene git gel :)
merci bradko :heyoo:
şumene tek gitme sebebim hep gece klübü olmuştur :)
Valla 6. seneyi dolduruyorum artık varnada.vatan hasreti daha ağır basıyo artık :)
bulgar yada bulgar türkü lafını hiç hazetmiyolar.benide ilk zamanlarda çok uyardılar ama ağız alışkanlığı oluşuyo insanda :)
Kaynıyomuş forum valla :D
Hazmetcek birşeyleri yok çünkü, siz Türk'e Bulgar derseniz kızmaları doğaldır. Neler yaşandı zamanında , duymuşsunuzdur sanırım, 6 sene içinde. Bulgar Türküne hiç lafım yok zaten o nasıl bi tabirse.
5000 levayada cıncık gibi e36 almışsınızdır orda :) Plakanız mavi sanırım özelliği nedir ? İzmir'de de görüyorum sürekli bg plaka ama mavi olan.
tabiki herşeyden haberim var.O ilk senenin cahilliğindendi. Valla geçen ay aldım 1600 lv ya bi 320 :) oda işte yapar 2000 tl falan :) mavi plakanın özelliği vergisiz olması.çünkü yabancı olduğumuz için üstümüze araba alamıyoruz normal bg plaka.Anca güvenilir bi vatandaş lazımki arabayı onun üstüne alıp bizde ondan vekalet alalım.Onun için mavi plaka candır :) hernekadar her çevrilmede polise bi 20lik çorba parası bıraksakta :))
20 lik çorba parası iyiymiş, yine de değer