1 serisi almayi dusunuyoruz.sizlerden ricam bu araca bakarken dikkat etmem gereken opsiyonlar vs nedir ?
Opsiyon olarak olmazsa olmazlari nedir bmw 1'in vs ? Help me :)
Printable View
1 serisi almayi dusunuyoruz.sizlerden ricam bu araca bakarken dikkat etmem gereken opsiyonlar vs nedir ?
Opsiyon olarak olmazsa olmazlari nedir bmw 1'in vs ? Help me :)
1 xenon kesinlikle
2 buyuk ekran navi
3 m paket
Gerisi ses sistemi renk vs seylere giriyor
Ama xenon kesinlikle olmali yoksa cok cirkin duruyor buyuk ekran icin butce lazim
M paket tampon kolay ama ic doseme zor(antrasit tavan vs)
imkanınız varsa almayın..
Yeni aldim. 120d
Kesinlikle oneririm. Ozellikle m47tu2 163 hp lik motor kodlu ve eger mumkunse m paket.
dun aksam gordum 1,20 yesılkoyde en son yan yan gıdıyordu duz gıdemıyor sanırım :D
Kesinlikle M paket olsun... Bütçe problemınız yoksa Bütün opsiyonları işaretleyin :))) Harman Kordon , xenon , ışık paketi , büyük ekran navi , elektrikli koltuklar ısıtmalı koltuklar m fren diskleri m spor süspansiyonlar sunroof uzaar gider bu liste :)
oncelik olarak olmasi gerekenler sertac yazmis zaten. kesinlikle xenon'suz almayin..
O liste uzadıkça aracın fiyatı mantık çerçevesini zorluyor, yani gereksiz artıyor...
bence sonradan takılabilicek opsiyonlar varsa fiyatına bakılarak listeden çıkartıp onceliği diğer onemli opsiyonlara vermek gerekiyor diye düşünüyorum bence büyük ekran navi,ses sistemi,xenon ve koltuklar alınmalı
bunda olması gereken neler var ? ya da ideal mi ?
Connecting site...
yanlız eski kasa konuysa ekran yıj onun dısında sertaca ek olarak mümkünse 1.6 da olmasın yakıyor yaktıgı kadarı bırak hiç gitmiyor fıtık eder adamı tamam ucup kacmasını bekleyen ama tam bir eşşek hızlanma namına
dolu denecek kıvamda boyle diyebilirz
Connecting site...
abartırsak :D
Connecting site...
türkiye paketine ek olarak;m paket, sunroof, deri koltuk, koltuk ısıtma, xenon, harman kardon, 18 veya 19 inç jant, parlak siyah iç trim
eski kasa 1.16 falan almada... Çok üzdü beni zamaninda yenisine dicek bişeyim yok :) e87 1.20d de akar bu arada çok geçerli ve eğlenceli makinalar.
Gidip baktim bugun.yeni yil zammini gordukten sonra sanirim vazgecicem :) 100+ lardan bahsediyorlar 1.16i ler icn :)