-
Schumacher kaza geçirdi!
Formula 1'in efsanevi pilotu Michael Schumacher Fransa'da kayak yaparken kaza geçirdi
Eski Formula 1 şampiyonu Michael Schumacher kayak yaparken düştü ve hastaneye kaldırıldı.
Fransız radyosu Europe 1'in haberine göre Fransız Alpleri'ndeki Meribel Kayak Merkezi'nde kayak yapan ünlü Alman pilot, düştükten sonra helikopterle Grönobl'a hastaneye götürüldü.
Schumacher'in ciddi bir kafa travması geçirdiği gelen ilk haberler arasında. Kayak merkezinin genel direktörü, Schumcaher'in düştüğü ve hastaneye kaldırıldığını doğruladı. Ancak, ünlü pilotun sağlık durumu hakkında net bir bilgi vermedi.
7 dünya şampiyonluğu ve 91 yarış biriniciliğininde dahil olduğu pek çok rekorun sahibi olan 44 yaşındaki Schumacher geçen yıl sonunda Formula 1'i bırakmıştı.
http://www.hurriyet.com.tr/dunya/25465473.asp
-
99 senesinde bi amelyat gecirmis sanirim o doktoru goturmusler hastaneye.durumu çok ciddiymiş elcezirede falan alt yazi geciyo.ne boktan bi sene bu 2013 bit cabuk be
-
Beyin kanaması geçirmiş durumu ciddiymiş :( hayati tehlikesi varmış :(
-
Umarım sağlıgına kavuşur benim çocukluğumun kahramanıydı bana ferrariyi ve f1 sevdiren adam biran önce şu sene bitsin artık
-
Aksam haberlerinde izledim, yikildim:(
-
Senna kadar sevemesem de, Bizim nesile F1'i tanıtan-sevdiren adam.. McRae, Richard Burns gibi ansızın gitme be Schumi.
-
beyler...:(
radyoda duydum az once hemen interneti actim dogruymus..
amk ne boktan bir yil oldu boyle ya
-
Çok üzüldüm gerçekten umarım en kısa sürede sağlığına kavuşup atlatır. :(
-
Ne cenabet yılmış arkadaş, bitse de kurtulsak.
-
Hakikaten ya böyle bir sene ben yaşamadım hayatımda. Umarım bir an önce sağlığına kavuşur :/
-
En sonunda böle birinide alırsa bakın sövmedim sövmedim ama bu 2013e harbiden sövücem...
-
cok ugursuz bir yil oldu gercekten... :(
-
suan malesef komadaymıs...
-
Şaka gibi dün videolarını izliyordum yeni test ettiği araçların , inşallah hemen sağlığına kavuşur ne kötü bir sene 2013
-
Şerefsizim bu 2013 de bi p.ç lik var son 2 ayda üzüldüğüm 2. ünlü kişi ve 1 senede en çok ünlünün öldüğü sanırım tek yıl. Kendini unuturmamaya niyetli 2013.
-
ya bu sadece schumacher için geçerli değil aslında, böyle yetenek abidesi adamların başına en ufak bir kötü şey geldiğinde hep üzülürüm.. umarım tez zamanda düzelir, ekstra bir hasar kalmadan.
-
Bu adamin yeri eminim herkeste baska.umarim tez zamanda sagligina kavusur..
-
Umarım biran önce durumunu toparlayıp iyileşir ve sağlığına kavuşur..
-
Üzücü bir haber.Çocukluğumuzun kahramanlarından biriydi.Umarım tez zamanda çıkar koma'dan.