Sinanla konuştuk telefonda videoların koyulmaması için bi sebep yok, herşey net ortada zaten. Çok sağlıklı denemeler olmadı, 3.deneme en uzun yürüdüğümüz 2-3-4.vitesler yanyanayız 5.vites belli ederdi sonucu ama kısmet değilmiş. benim şahsi fikrim TM basınç açmadan bu setup da BS yi arkasına alamaz:) herkes fikrini sölemekte özgür taraflı yanlı yorumlar olmasın yeter. keyifli seyirler.
TM astradan çekilen kayıt.
BS type-r dan çekilen kayıt. yan ve arka kameradan aynı denemelerin farklı açılardan üstüste koyularak hazırlanmış haali. ikimizde sol tarafı çekecek şekilde koymuşuz kamerayı benim görüntüler sesden ibaret biraz.
08-01-2014, 17:05
CocoRe
maşALLAH aslanıma!
08-01-2014, 17:07
guwen_ar
Link alabilirmiyiz ?
08-01-2014, 17:08
Cem.B
herşey bir yanada ses çok iyi typerda hiç böyle ses duymadım maşallah
Dediğin gibi abi tam ak - kara belli olacakken 5. viteste yürüyememişsiniz uzuna doğru ama BS nin gelişine bakılırsa 4 sonunda TM gaz kesmeden önce, BS öne çıkıyormuşçasına bir izlenim oluşturdu bende :)
Maşallah ikisine de ayrı ayrı :)
08-01-2014, 17:10
dc_crx
MAşallah beğendiğim bir araba BS helal olsun..
08-01-2014, 17:15
KMR2-GT
ıkı araca maşallah.
bs nın ses mukemmel nazar değmesin vallahi :)
2 şey soracam
dbn ölçüldümü burda. bide mugen kanat var sanırım yuksek hızda tutyormu arabayı katkısı varmı.
08-01-2014, 17:17
sinansimbil
Alıntı:
levent Nickli Üyeden Alıntı
Dediğin gibi abi tam ak - kara belli olacakken 5. viteste yürüyememişsiniz uzuna doğru ama BS nin gelişine bakılırsa 4 sonunda TM gaz kesmeden önce, BS öne çıkıyormuşçasına bir izlenim oluşturdu bende :)
:) gaz kesmiyorum yaw kaç kere dicem 5. vitesi kaçırdım serhattan çekilen videoada 1.50 saniyede duyarsın limitörde kalıyo araba vites girmeyince boşluk bırakıp tekrar soktum ama devamında gaza basmadım kaçtı bi kere yapcak bişey yok neyse... ayrıca serhat orda 5i bitiriyo 4ü değil yani 220 lere kadar bastık zaten...
serhat senin aracınada maşallah..
08-01-2014, 17:17
vlkn07
her iki aracada maşallah 5den sonrası da olaymış iyiymiş:) bs' nin sesine ayrıca maşallah:)
08-01-2014, 17:18
BARR
Uzunda BS alacak gibi duruyor ilk videonun sonundaki denemede maaşallah FN2 'ye.
sinansimbil
Alıntı:
Cem.B Nickli Üyeden Alıntı
herşey bir yanada ses çok iyi typerda hiç böyle ses duymadım maşallah
aynı şeyi az önce bende söyledim serhat'a mübarek adamın eksoz sesinden kendi arabamın sesini duyamadım bide camı aralık bırakmışım bütün ses içerde..
Serhat Y.
Alıntı:
KMR2-GT Nickli Üyeden Alıntı
ıkı araca maşallah.
bs nın ses mukemmel nazar değmesin vallahi :)
2 şey soracam
dbn ölçüldümü burda. bide mugen kanat var sanırım yuksek hızda tutyormu arabayı katkısı varmı.
dbn almıştır henüz bakma fırsatım olmadı dosyalara, program yok bende akşam göndericem cem uzmana bakar ama 100-200 kıstas almam, sırf 100-200 ölçmek için uygun eğim yakalamalı bi gece çıkartıcam aracı.
kanat doğrudur mugen, ama tutma konusunda yorum yapamıcam elimde veri yok, sökmeyi düşünmüyorum şimdilik pist günleri için işe yarar kanısındayım.:icon_tup:
08-01-2014, 17:21
SekoLive
Serhat abi maşallah atmosferik olarak cok ısrarcıydın şuan herşey istediğin gibi oldu sanrım :) allah kaza bela vermesin...
08-01-2014, 17:21
shumi
maşallah araçlara,bs nin sesi muhteşem :)
08-01-2014, 17:23
-HAKTAN-
İki aracada maaşallah
Serhat bs'nin sesi soluğu fena çok istekli maaşallah
08-01-2014, 17:25
Gry
BS nin ses reset attı bana Maşallah 41 defa
Fn2 yi beğenmeyenler bu konuda aşıyı yerler :D
08-01-2014, 17:26
ErT_ThM
Alıntı:
levent Nickli Üyeden Alıntı
Aynen öyle bs zaten sıkı bi şekilde geliyormuş ama astraya'da maşşallah Bs gibi bi typerla deniyo ilk oturmada bile geri düşmüyoo bs geçti tm geçebilirdi diye yorum yapmak pek mantıklı olmaz bu denemede bence....
08-01-2014, 17:30
Serhat Y.
Alıntı:
sinansim Nickli Üyeden Alıntı
:) gaz kesmiyorum yaw kaç kere dicem 5. vitesi kaçırdım serhattan çekilen videoada 1.50 saniyede duyarsın limitörde kalıyo araba vites girmeyince boşluk bırakıp tekrar soktum ama devamında gaza basmadım kaçtı bi kere yapcak bişey yok neyse... ayrıca serhat orda 5i bitiriyo 4ü değil yani 220 lere kadar bastık zaten...
serhat senin aracınada maşallah..
maşallah maşallah iki araçta iyi yürüdü. o süratlerde girmedimi bırakıcan zaten tekrar sokarım devam ederim yalan:) yok ööle bi dunya. ben 5e senden erken atıyorum tam doldurdugum yerde sen 4 bitirip 5 yapıyosun, aracın atmosferik olsa mümkün değil ordan yetişmen ama turbo araç yorum yapamıcam belkide sen çıkardın öne bişi diyemem:)