Arkadaslar note 2 telefona android 4.3 android gucellemesi gelmis buna nasil telefona yuklerim ne garip bi cumle oldu :))))
Printable View
Arkadaslar note 2 telefona android 4.3 android gucellemesi gelmis buna nasil telefona yuklerim ne garip bi cumle oldu :))))
Yada güncelleme yapan varmı önerirmisiniz ?
ios 7 gibi pişman olacaksak güncellemeyelim
Note 2 için
Ayarlar-cihaz hk.-cihaz güncelleme
Ama güncelleme yok diyor...
Resmi güncelleme çıkmadı daha
Kardeşimin Xperia z 4.3 kurdum gayet başarılı diyor.
Yurtdışında bi kaç ay önce çıkmıştı ülkelere dağıtılıcaktı ama teknik hatalar yüzünden geri çekildi diye biliyorum. Ama gelicekse gelsin artık şahsen ben sabırsızlanıyorum :D
bende baktım hala en güncel yazılım bu diyor. ulan küfür edicem ya bekle bekle bişey gelse bagri.
Knox denen bir zımbırtı varmış içinde bir araştırın yüklemeden önce çoğu kişi knoxun kısıtlamalarında şikayetçi ve orjinal sürümde geri dönüş olmuyormuş eski versiyonlara
Yalan olmasin 3 haftaya yakin suredir kullaniyorum. Telefon kendi dedi güncelleme var diye. Eksik gordugum bi kac sey düzeltilmiş. Mesela dosyalar kismindan sarki acip da herhsngi bi yere dokununca calma duruyodu. Onun yerine simdi ora sabit kaliyo hatta ileri geri tuşlari da gelmis
çevremde note2 kullanan çoğu kişiye gelmemesine rağmen bana da yaklaşık 1 ay önce güncelleme geldi. kullanıyorum bir sıkıntı yok. menü değişti, kilitli ekrana yazı yazılabiliyor s4teki gibi vs.
benim tek sıkıntım telefonu güncelledikten sonra eskiden mesaj yazarken (whatsapp'ta) daha kelimeye başlayınca sürekli kullandığım kelimeler arka arkaya çıkıyor ya da yazdığım kelimeleri telefon hemen öğreniyordu.
özellikle instagramda hastag koyarken sadece bir kere # ye basıp çıkan kelimelerden 27 tane hashtagı sırayla diziyordum. şu an ne yaptıysam onları geri getiremiyorum telefon da yazdıklarımı öğrenmiyor. :(
önceden ok yazdığımda kib bye arkasından gelirdi, çok mutsuzum.
Abi senin için büyük eksiklik kib bye ı yazmaması. Anlayabiliyorum :)
note2 de birçok özellik geldi ekran değişti menüler değişti tavsiye ederim yükleyin tek tek bu ay içinde gelir herkese
Gelirse cok iyi olucak :))) daha ses seda yok benim telde :)))
varmı gelişme :D
yok dah dh millet kıılıyo güncelleme diye
Resmi Türkiye sürümü yayınlanmış