iki tane 2004 mercedes c220 cdı var kafamızı karıştıran.sizce nasıl araclar? sorunları nelerdir..bide fiyat olarak ne düşünüyorsunuz?
Connecting site...
Connecting site...
Printable View
iki tane 2004 mercedes c220 cdı var kafamızı karıştıran.sizce nasıl araclar? sorunları nelerdir..bide fiyat olarak ne düşünüyorsunuz?
Connecting site...
Connecting site...
O fiyatlar normal mi acaba ? 10 yaşında araba için fiyat uçuk geldi bana. Temiz E90 kasa 320d bakmak daha mantıklı değil mi o paralara ?
Bnce mantıklı bir arac degil, farklı bir arac ıstersen yardımcı olalım :D
Hem eski kasa hemde fiyatı
Baska markalar bakabilirsin
Ne kadarlık arac bakıyosunuz acaba ?
aslında biz buraya sıfır golf den geldik.82 bin bir golf e cok geldi bize göre.bizde temiz hatasız dizel otomatik arac bakıyoruz.alınca uzun kullanmak istiyoruz.sizin önerdiginiz bir arac varsa onada bakmak isterim?
2. linkteki araç spor paket ilk sahibinden gülsoy bakımlı olarak satılıktı, o sırada aracımı satamadığım için almaktan vazgeçtim fakat telefonda 60.000 TL'ye bırakmıştı sahibi, hatta araç daha 140.000 değil ben biniyorum diye yüksek yazdım km'yi demişti.
2005 ve üstü modellerde göğüs, gösterge tablosu ve klima kumandaları yeni tipe geçiyor, biraz da ondan 2005 ve üstü bakmıştım ben ama spor paket olarak en düzgün araba 2. linktekiydi.
bence o paralar verilene kadar 2006-08 arası bmw 520d bakabilirsin
editt........
Motor hacminden dolayı sıfır fiyatlarıda gereksiz yüksek olan bir araç,dolayısıyla ikinci elide yüksek seyrediyor.Bmw 2 litre dizelerini araştırmanızı tavsiye ederim.
aramızda denizli de oturan varmı? yada tanıdığı olan..spor paketli araca baktırsaydık iyi olurdu.
acıkcası bmw nin 2.0 dizellerine baktım ama cok temiz kafama yatan bulamadım.varsa favorisi olan cok sevinirim.