-
kaliteli kopuk sampuan ?
arkadaslar eve mini bi yikama actik sadece kendi araclarimizi yikadigimiz. kompresor , tazzikli su makinesi , kopuk makinesi vs vs gibi.. tam yikamaci modunda yani.. bana kaliteli kopuk ismi lazim nerden bulurum ? icinde cilada olsa hic fena olmaz.. bekcimiz sagolsun hic pis birakmiyor araclari gayette iyi yikiyor ama bunu sampuanla yapmasi zor biraz. kaliteli bi kopuk ilac vs. ariyorum onerilerinizi bekliyorum simdiden tesekkur ederim..
-
kaliteliden ziyade ph değeri notr e yakın bir şampuan al.
valet pro snow foam. öneririm.
-
kış olduğu için mevsime uygun bir şampuan seçmen iyi olur yurt dışı alış-veriş yapıyorsan seçenekler çok ama yapmıyorsan dls 150 alabilirsin
-
bu valeti bir bulabilsem alacağımda merak ediyorum :) elimde dls 150 var dls pro var ve chaminal guys honeydew aldım hafta sonu deneyeceğim inşallah ama dls 150 güzel ovalamadan tertemiz yapıyor aracı
-
tesekkur ederim yorumlariniz icin. peki nerden temin edebilirim bu valet pro snow foam'i ? bunu direk kopuk makinesinin icine dokup ilac olarak kullanicam dimi ?
-
Valet pro İngiltereden geliyor, Önerilen oranda sulandırıp köpük pompasının içine dolduruyorsunuz.
-
Atas ürünlerine bir bakın derim, özellikle köpük tankıyla kullanılacaksa iyi ürünleri var.Temin etmesi de kolay.