-
Yardım 307 cc
http://www.sahibinden.com/2004_pejo_...yword=307%20cc
abilerim sizce bu arac alınır mı yada bu fiyata baska hangi arac alınabilir ?? 35000 ytl ye kadar bütcemiz bulunmaktadır yardımlarınız bekleniyor LÜTFEN KONUYU CIVITMAYALIM TARTISMA HALİNE CEVİRMEYELİM aracı tanıyan bilen varsada özelden ulasırsa sevinirim bir sorum daha olacak 307cc hakkındaki iyi yada kötü yorumlarınızıda yazarsanıs sevinirim
-
307 cc çok yakan yaktıgı kadar gitmeyen bir araç .... çok ağır olmasından kaynaklanıyor 180 hPlik düz vitesleri içlerinde en iyisi ben olsam o paraya düşünmeden typer alırdım illa cabrio olacaksada boş bi E36 320 olsa bile bundan iyidir die düşünüyorum
-
CC bakıyosan 180'lik bak derim yaktığına değsin bari
-
o paraya düşünmeden typer alırdım dedin abi ama o fiyatada var mı ctr ? :S
-
180lik oldugunu nasıl anlayabilriiz
-
307 CC Sport olarak geçiyor kaputu açınca zaten anlarsın headerslı alüminyum blok RC motoru
-
hımm sagolasın abi yarın bakalım tekrar ona bi aksam aksam arabayı görmeye gitmistik dikkat etmemisiz valla iyiki acmısız konuyu buraya =)
-
Rica ederim zaten bu araç Sport değil Dynamic versiyonu 138'lik olan. Alternatif olarak metal tavan cabriolardan motoru güçsüz ama biraz daha kaliteli olan Astra Twintop da alınabilir 37-38 civarına.
-
30.000 e güzel bi typer satıldı. neden olmasın.
-
yok artık...
git type r yada 2002 sti falan bak...
çok gereksiz bir fiyat son sahibi olursun...
-
2003 model çok temiz bi golf gti var Ankara'da.6 ileri 180 hp 1.8T! 4 kapı ama GTI işte:D
-
evet abilerim yardımlarınız bekleniyor cok kafam karıstı bize performans fazla lazım degil aslında =) görüntü lazım biraz modifiye edecegiz jant yay vs vs öyle iste yani yürümesini beklemiyoruz astra twintop bizi asar abi 35000 son fiyatımız =) type R olabilir mantıklı geldi sti istemiyorlar varmı baska alternatif ?? a3 de olabilir temiz güzel birsey bulabilirsek
-
cc alcaksan gri alma bence kırmızı al alcaksan yada lacivert :)
-
renk umrumda degil abi temiz olsunda ama galiba cc almayacagız =) bu yorumlardan sonra biraz zor gibi
-
bencede yazık verme 33 mılyar bu araca baska araclar var spormu arıyosunuz
-
evet gökhan abi adam 30000 e bırakıyor galiba yada daha asagıya fiyat biraz uygun geldi diye sordum
-
performans tarzı düşünmüyorsan 5 yaşına yakın bir araba almaktansa sıfır bir araba düşün, ya da o fiyata yada 2002 civarı temiz bir typer düşünün.
-
yazık edersın bence parana 35 bın ytl lık butcen warsa cok daha guzel araclar war alabılecegın
-
abilerim yardım edin =) alternatifleri yazarsanız sevinirim