-
Reault 5 alınırmı ?
Merhabalar
Ufak tefek biraz şirin az yakan bi araba arıyorum..Aklımı Renault 5 ler geldi..***** sitede 1-2 tane var 4 binliraya 2015 e kadar da muaynesi varmış?
Motor 1.4 olandan bakıyorum
Şu anda 94 şahinim var gram zevk almıyorum araçtan Acaba diyorum Bu Renault 5 cok sorun cıkarırmı bana ??
-
babamın çalıştığı yetkili serviste ustabaşı satıyor r5 :) araba çok orjinal tertemiz benim çok hoşuma gitti, eğer düşünürseniz bana pm atın görüştüreyim sizi :)
-
içi küçük, çok uzun boylu değilseniz sorun olmaz. parça konusunu araştırın öyle alın.
-
Biraz daha pahalıda olsa yedek parça açısından Uno bakmanızı tavsiye ederim.
-
sorunlu bir araç değil yakın bir arkadaşımın 2 adet r5 i var biri 1.6 swaplı içi tahmin ettiğimden çok geniş gelmişti ilk bindiğimde benim opelden daha geniş arka koltuğa oturan için dizlerim değmiyordu öne ben şaşırmıstım gidiş olarakda zevkli ufak tefek olduğundan güzel kaçıyor zevkli araba tavsiye ederim :)
-
Çok güzel araba bence dış görünüş olarak.
-
Samsunda tek kapı satılık vardı bitane sahibindende sevimli araba alınır
edit: fiyatı biraz pahalı ama çok güzel :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...53023947/detay
-
Connecting site...
Düşündüğümüz araç bu bakalım 1.4 olandan
Muaynesi falanda varmıs yarın nasipse gidip bakıcam
-
aynı motor kodlu r9 var bende motor olarak sıkıntısız 210bin de daha maşallah ne bi yağ yakması üflemesi ne su eksiltmesi var. lpgde kokluyo zaten mübarek :) motor olarak sağlam. motor parçalarında sıkıntı çekmezsin ama kaporta parçalarını ha deyince bulabilir misin emin değilim araştırmak lazım.
-
o fiyata çok güzel bi araba bence