Maximum 30 liraya kadar alınabilecek dizel araç tavsiyeleriniz nelerdir arkadaşlar. ?
Printable View
Maximum 30 liraya kadar alınabilecek dizel araç tavsiyeleriniz nelerdir arkadaşlar. ?
durum öyle kötü ki 30 liraya araba kalmadı nerdeyse benzinli pololar bile 35-38 bin der oldular. en iyisi opel astra 2008 1.3 dizel düşük km ve boyasız ları piyasada mevcut sağlam ve piyasası olan bir araç
Baktıklarım arasında Corsa 1.3 cdti - Astra 1.3 Cdti - C3 vs var.
Fakat farklı alternatifler gelebilir düşüncesiyle sizlerinde bilgisini ve tavsiyesini almak istedim.
Kia ceed, pro ceed olabilir
Corsa D sport :D
Beklentiler nedir ? Genişlik önemli mi , yükleme isteği var mı , bagaj lazım mı :) B sınıfı 2010-2008 araç da bulunur C sınıfı 2005 de.. Gibi gibi değişir durumlar
focus megan2 clıo3 bunlarda degerlendırılebılr o fıyatlara..
Ceed alınabilir :)
Ceed tavsiye ederim
opel ıle aynı motor yuruyene sahıp olan fıat ı da ınceleyebılırsınız, 30 liraya kadar opelden cok daha dolu ozellıklı punto bulunabılır
2 hafta önce UH plaka kırmızı Corsa Sport ' u sattım.
Onun yerine bakıyorum , o yüzden corsa düşünmüyorum tekrar.
Ceed olabilir evet aklımda yoktu , yükleme genişlik bagaj vs bu tarz şeyleri göz önünde bulundurmadan bakıyorum.
Ceed, Pro Ceed tercih edilebilir bencede.
Clio 3 , yaris, fiesta dizel. Guzel araclar.
C4'üm var düşünürseniz...
Connecting site...
bütçenin biraz üstünde ama bu modellerede bakabılırsın bence fiyatına göre çok çok kaliteli bi araç
Çok uçurdun Yunus ' um. :)
astra h'lere bakabilirsiniz veya ceedlerde çok güzel araçlar
Connecting site...
Bunda karar kıldık gibi , fikirlerinizi alabilir miyim eksileri artıları yönünde.