Ss megane f7r kadran - YouTube
spec. piston egz. itb beyin
2 kisi
kısık avans (headers ve yakıt yok) eksiklerden sonra tekrar denicez inş
Buda bonus geldi :)
Printable View
Ss megane f7r kadran - YouTube
spec. piston egz. itb beyin
2 kisi
kısık avans (headers ve yakıt yok) eksiklerden sonra tekrar denicez inş
Buda bonus geldi :)
bu çok fazla iyi ya maşallah emeğinizin karşılığını almışsınız
Maşallah gram kesilme yok araçta,çok araç arkasında bırakır bu f7r :)
F7r iyi makina masallah
güzel çevirmiş maşallah uğraştığınıza değmiş gibi
maşallah okan :)
videodan 10sn gibi 100-200 ü çok çok iyi
valla bn 9sn gibi gördüm k24ü geçer bence.
mesela yani :D rampa aşağımı bastınız kardesim.eger öyle degilse hemen bi k20 bulun yada polo gti
maşallah çok güzel gerçekten de iyice söküp tek kişi denerseniz daha iyi süreler çıkar bence :)
Kadrana gore 8-9 saniye arasi 100-200.
Beraber olctuk.tabi dbn ile ne cikar bilinmez.
Nazar degmesin eksikler var ama suan icin oldukca hizli :icon_tup:
Bir dbn yokmu etrafta olcsenize
Okan kooocAMAN MASALLAH emeklerıne sağlık itb ve beyin ısını halledeyım deneyelım
hakikaten çok iyi tebrikler
maşallah güzel gidiyor..dengi bir araçla deneyin bizlerde izleyelim :)
Okan kaç HP bu haliyle, şu hızlanmayla sen stg 2 3 cupra civarındasın?
Okan çorluya gel de bi gerekeni yapayım sana : )
Maşallah
maşallah.kıyaslama olmasında ben böyle hızlanan k20 görmedim.deneme yapıldımı başka araçlarla?
ah ulan bu cocuk yanlislikla ist. sinirlarinda otursaydi siz samatayi ozAman gorurdunuz her hafta action olurdu maasallah okanim daha gideri var onun iidali bir arac oldu kesene bereket
öncelikle teşekkürler arkadaşlar denemeye buralarda pek araç olmadığı için birde bikaç süre videosu konduğu için canım çekti bugün çıkarıp bir sıktık öle eksiklerimiz var daha orjinal egzos manifoldu duruyor headers ve egzos sistemine girmedik henüz birde avansı kıstım beyinden portpolishten sonra şimdilik kısık avansta inş bundan biraz daha ileri götürecez daha yolumuz var :)
abi hp sini hiç bilmiyorum kadranda gördüğümüz bu :) dbn alsaydık biraz daha süre fazladır kadrana göre tabiki sapma vardır illaki.. :icon_tup:
senden korkuyorum :D
Devran abi çok saolasın bende isterdim etrafımda denemelik araçlar olsun ozaman emin ol batardım benzin parasından :D bu taraflardada insanın canı sıkılıo makina yaptık garajda duruyor boşboş haftadan haftaya çıkıp zevkine basıoz otobanda :D Çok paramızı yedi ama yürüo sağolsun bizi mahçup etmedi velet yapılmayan zor bir motora girdik anlımızın akıyla maşallah diyelim şuan istediğim gibi gidiyor herşey hatta beklediğimden iyi denebilir :icon_tup:
Bunun daha headers egzos avans ve yakıt olayı var tabi millet gibi bulamıoz burda yakıt vs ne arar :)
maşallah
devir saati gibi indiriyo