-
şarktaki si den birkaç foto
-
maşallah. güle güle kullan.
-
-
ksız belasız ama bence o cıvıc yazısını sok ordan daha guzel durur :)
-
Masallah :)
Otomobilini cok begeniyorum ama arkadaki civic yazısını söksen ve o kapkara stoplar yerine ledli taksan cok iyi olacak. Ledli sedan stopları cok güzel cünkü ;)
-
ön tampon çok güzel olmuş bence...jantları pek yakıştıramasamda genelde göze hoş geliyor aracın ;) ...maşallah...
-
önden mukemmel kazasız belasız masallah
-
-
Stop ve civic logosunu söktüğünde dahada güzelleşir...Rengi duruşu falan çok güzel kazasız belasız...
-
masallah kazasiz belasiz adas:icon_tup:
-
-
çok tatlı bir araç olmuş kazasız belasız günlerde
beyaz renge ağzımı bile açamam zaten :)
jantlar kaput iptali daha ne olsun onlar bile yetmiş gersine gerek yok :)
-
gerekli açıklamayı arkadaşlar yapmış bu arada flame kit duruyor mu ?
-
maaşallah diyorum başkada bişe demiyorum :)
a a a abi ben bu arabayı biliyorum.bnm kankamın arabası :)sahibi typerın sağ koltuğunda iken bende bu arabayla gazlıyordum peşlerinden.bu si _r tr deki en tehlikeli silerden biri bence...(abi hatırladın mı o geceyi hani en soldan emniyet şeridine 210 la tam sağ yapmıstım sende sinir krizlerine girmiştin)performansı ve özellikle yol tutuşu ile tadından yenmeyen bi canavar...
-
-
Alıntı:
impreza_can Nickli Üyeden Alıntı
maaşallah diyorum başkada bişe demiyorum :)
a a a abi ben bu arabayı biliyorum.bnm kankamın arabası :)sahibi typerın sağ koltuğunda iken bende bu arabayla gazlıyordum peşlerinden.bu si _r tr deki en tehlikeli silerden biri bence...(abi hatırladın mı o geceyi hani en soldan emniyet şeridine 210 la tam sağ yapmıstım sende sinir krizlerine girmiştin)performansı ve özellikle yol tutuşu ile tadından yenmeyen bi canavar...
ne kadar övünülecek bir durum büyük olay :cool: