-
2014 Golf 7 vs 2006 c200
Kuzenim araç alma arifesinde.
Boş oğlu boş 2014 Golf 7 1.2 TSi Midline Plus dsg ve 2006 C200K Avantgarde arasında kalmış durumda.
Vw fiyat listesinde 62.8 etiketi var. C200K 55.000 km boyasız,hatasız (Avantgarde) ortalama alınır fiyatı 55-57 aralığında
Bir yandan 0 km'nin güzelliği, parasını haketmeyişi donanım eksikliği
Diğer yanda daha dolu, kaliteli fakat 8 yaşındaki araca o kadar para verilirmi mantığı
Siz olsanız tercihinizi hangi yönde kullanırdınız?
-
biraz daha zorlayıp mercedes E bakabilirsiniz imkanınız varsa
-
Yaşından dolayı E ağır kaçar düşüncesindeyiz :)
-
2006 modeller w203 sanırım...w203 tense golf derim , makyajsız da olsa w204e güç yetiyorsa o oabilir ama üzerinden majyajıda sayarsak üç jenerasyon geçmiş araca yönelmezdim açıkçası.
-
-
Mercedesin bu kasasi cok guzel ve gercekten kaliteli, kullanimi da golf e gore bin kat daha zevkli.. ben olsam mercedes alirdim. Tabi iki arac arasinda hatri sayilir yakit tuketim farki da var.
-
Ben kesinlikle golf derim,2.el rahat satarsınız,daha az yakar,0 alıcaksınız daha temiz olucak üstelik güncel kasa.
Tsi motor özellikle yakıt tüketiminde hakkaten aşmış bi motor. Normal kullanımda benzin yakmıyor dersek çok az abartmış oluruz :)
-
O değilde Mk7 Highline 122 lik manuel golf ilk çıktığında fiyatı 54 bin civarındaydı şimdi boşline golf o fiyata satılır olmuş.
-
Tüketim, yılda uçuk kmler yapılmayacağı için dert değil :)
-
Tabiki mercedes,ilk sahibinden ve yetkili servis bakımlı bulmaya çalışın mümkünse..
-
makyajlı kasa mercedes kesinlikle
son üretilenleri o kasanın grçekten çok güzel duruyor :)
-
Makyajlı w203, çok güzel bir mercedestir. Tavsiye ederim.
-
Açıkçası w204 kasadan çok daha fazla beğeniyorum bu kasayı :)
-
herkesin görüşü farklıdır ama bende nacizane görüşümü söyleyeyim mantıken golf daha agır basıyor sonuçta yeni araç olacak sıkıntısı eski araca göre olmayacak aracı satarken çok fazla kaybettirmiyecek mercedese gelirse ikinci el araba biraz sans işi mercedes te yaşından dolayı illaki kim ne derse desin belli baslı sıkıntılar olacaktır yakıt yedek parca cart curt mercedeste daha fazla para gidişatına yol acacaktır yani golf her acıdan daha mantıklı ama dsg işin içine girince umarım şans sizden yana olur :D
-
Boş golfe binmektense 8 yaşında C ye binmeyi tercih ederdim şahsen. Ki W203 kasa da en güzel serilerden biri bence. Mantık olarak golf, kalp olarak C diyorum. Highline golf olsaydı fikrim değişirdi tabiki.
-
Ortalama 5 sene binilecekse Mb nin daha fazla zarar ettireceği aşikar. Araç olacak 13 yaşında :) Lakin düşünülen aracın kmsi ve ortalama yapılacak yolla 13 senenin sonunda 100-110 bin km aralığında olması. Hadi diyelim ki aracı 60a aldık, satarken 40-45 yaparmı acaba :)
-
bi tanıdık sıfır cıvıc alacaktı, ustune bı mıktar 5-10 arası gıbı bı rakamdı ekleyıp ıkıncı el C kasa mercedes aldı, su son kasa olanlardan. 6 ay sonra satmak zornda kaldı. aldıgı paradan fazlasına cıkardı elden. honda almıs olsa edecegı zararın hesabı yoktu.
bence mercedes. ben de yenı olsun dıye punto aldım. sımdı satayım da daha buyuk genıs bıseye bıneyım ıstıyorum
-
vala mercedes biraz daha mantıklı geliyor tabi ben olsam mercedes alırdım
-
Diğer bütün sıfır araçların fiyatları gibi golf 7'nin fiyatıda olduğu gibi vergi. İlk geldiğinde normal düzeydeydi şuan gerçekten abartı. 1.2 tsi motor bence dsg ile alınmalı, ben ortalama 7 litre tüketimle gezdim. 2006 araç gerçekten eski bence maceraya gerek yok golf ideal olan bence burda.