-
Beyaz Eşya
samsung beyaz eşya almayı düşünüyorum. spot ürün düşünmüyorum aramızda samsung ürün satan yada teknosa vs.yerlerde çalışıp ta indirim yapabilecek var mı ? Ödememizde Nakit olacak... Alacağım ürünler;
Samsung Buzdolabı
Samsung Çamaşır Makinası
Samsung Bulaşık Makinası
Samsung TV
birde ankastre set alacağım
-
Takipteyim benimde ihtiyacim var.
-
Uzak durun bu kadar söylüyorum. arızalandığın iğrenç bir servisle muhattap olacaksınız. Teyzemlerin 3 yıllık buzdolabı vardı evde yokken arızanlandı ve içindekiler bozuldu... 1 hafta bekledikten sonra servis geldi buzdolabını tamire götürdü fan ile ilgili sorun varmış... 15 gün orada kaldı... geri geldi 800 tl ücret ödediler... tabi geri gelirken raflarını unutmuşlar raf içinde 1 hafta beklediler... buzdolabı yine bir haftasonu evde yokken arızalandı. yine şikayet şuan fan motorunu söküp götürdüler ve 10 gündür servisten muhattap olabilecek kimse bulamıyoruz... bulup şikayet ettiklerimizde şikayet edecekseniz almasaydınız diyorlar.... kesinlikle tavsiye etmiyoruz... gidin bosch alın kafanız rahat olsun.... Samsung genel merkez işyerime yakın artık pazartesi oraya gidip birebir görüşeceğim.
-
samsung tavsiye etmem.yedek parça sıkıntılı ve pahalı.bosch veya sıemens alın..
-
Mesala ben bosch kullanıyorum... tüm ürünlerim tv ler hariç bosch küçük ev aletlerine kadar bir tanesinde bile en ufak sorun yada şikaterimiz olmadı..
Şimdi samsung buzdolabı fanını servisinden geri almayı başardığımızda teyzem bile yeni buzdolabı almaya karar verdi.
-
Kısmetse ben de 4-5 ay sonra alıcam beyaz esya .. Aklımda bosch var bakalım son durum ne olcak ..
-
Evlenmeyi düşünen insanların yegane sorunu beyaz eşya tabi benimde :)
Bi çok firmada çeyiz paketi adı altında kampanya yapıyolar bu aralar onlara bakıyorum bende
-
Yazlık evimizdeki bütün beyaz eşyaları boschdan aldık. Tesadüfen buzdolabının içindeki 1 tane ledi bozulmuştu. Servisi çağırdım. Verilen süre içinde evde bekliyordum. Bi istanbul numarası beni aradı. Açtım bosch merkezden arıyorlarmış. Benden önceki randevulu yerin işi uzamış bana 1 saat geç geliceklermiş özürün bini bir para. Bende tamam dedim. Neyse servis elemanı geldi. Adam ledlerin patlamasının imkansız olduğunu söyleyerek bi araştırma yaptı ve buzdolabının kartında sorun olduğunu saptadı. Bunun üzerine kartı komple garantiden değiştirdi (1550 tl cik :D) Yani uzun lafın kısası bosch gerçekten 1 numara.
-
Arçelik Beko yetkili servisi olduğumdan söylüyorum hiç düşünmeyin arçelik veya beko alın bide +7 garanti alın rahat edin
-
Ablamin beyaz esyalari hepsi arcelikti neredeyse hepsi bozuldu ama servis ilgili ne gerekiyosa yapiyor garantiden
-
-
bosch tavsiyemdir beyaz eşyada...
-
Samsung bildigi isi yapip elektronik cep telefonu vs onu yapmaya devam etmeli beyaz esyayi bilene birakmali . Satis sonrasi cok onemli . Beko arcelik simens bosch gibi markalardan sasmayin derim.
-
Beyaz esya ihtiyaci olan arkadaslar varsa beyaz esya olarak profilo yetkili bayiimiz ve buna dahil olarak mobilyada mevcut dusunen olursa seve seve yardimci olabilirim.
-
beyaz eşyada siemens bosch ikilisi gerçekten çok iyi. herşeye bir yana malın arkasında duran çok iyi satış sonrası hizmeti var.
-
Sorunsuzluksa Bosch... Nazarlar değmesin bir tane ürünüm bozulmadı ya...
Arçelik buzdolabında kardeşim çok sıkıntı yaşadı. sürekli koku yapıyor buzlanma yapıyordu. servis bir türlü bulamadı ne olduğunu... Arçeliğin ürünlerinde eski kalite yok gibi.
-
General electric miele dusunursen yonlendirebilirim.
-
bosch yerli ve yurt dışı üretim olarak ikiye ayrılıyormuş yerli alacaksan kesinlikle alma dediler bosch için o yüzden tereddütlüyüm yurt dışı dedikleri ürünlerin fiyatlarıda çok uçuk.. :(