DSG upgrade olayı nedir yardımcı olabilicek olan var mı ?
Printable View
DSG upgrade olayı nedir yardımcı olabilicek olan var mı ?
7 ileri için mi yoksa 6 ileri için mi ?
Yazılımsal olarak Türkiye'de hemen hemen tüm firmalar her türlü upgrade yapabiliyorlar, örn; tork limitörünün yükseltilmesi, manuel modda kişiselleştirmeler,launch kontrol gibi.
Donanımsal olarak kavramaya pek ihtiyacınız olmayacaktır, yeni kavramalar gayet başarılı.
Hangi arac icin dusunuyosun dsg yazilimi ? Veya nie gerek duydun ?
Tork limitörü sınırı tamamen yazılımsal mı?
Revo DSG software vs Stock DSG Software - YouTube
revo yazılım powershop sayfasında izlemiştim
Tum dsg lerin yazilimlariyla degisiklikler yapabilirsiniz.
Limitor artirmak
Tork limitini tasimak
Launch devrini artirmak
Kick down vs devir araliklarini degistirmek
Debriyaji guclendirip,motor modifiyesi yada pist kullanimina hazirlamak gibi.
jettayı ne kadar yükleyebilirsinki ? dsg upgrade gereken birşey olmayacaktır.dsg yazılımı yeterli olucaktır.
Dsg yazilimi yeterli olucaksa problem yok 140-150 arasi bi guc dusunuyorum dsg yazilimini bursa da kim yapabilir ? 539 877 01 20 konuyla ilgili ulasirsaniz sevinirim bursa ici
O gucler icin dsg yazilimina ihtiyaciniz yok. Dp ve yazilimla alabilirsiniz o gucleri. Bosa ugrasmanin anlami yok o gucler icin dsg ile.
Dsg yazilimi o gucler icin gereksiz benim aracim bile 217 hp ona ragmen standart dsg yazilimiyla biniyorum.1 seneden fazla oldu modlayali.Hele dsg upgrade isin son noktasi.500 hp uzeri golf r yapiyor.O hakketen anlamsiz olur.dsg cok nadir ariza verir sizin duyumlariniz daha cok kavrama ve mekatronik uzerine.Bunlarada mudahale edemezsiniz zaten sikinti olmasi durumunda (ki bunun yuklemeyle alakasi yok) vw cikan masrafin %70 ini bazen tamamini karsiliyor.Sadece bakimlari yetkili serviste olsun yeter
cm motorsport sanirim ecufat'in uygulayicisi giderseniz yardimci olacaktir. downpipe ve yazilimdan sonra cok keyifli hale gelecegi kesin arabanin.. kolay gelsin
Gidicem de ne numarasi var ne yer nerde bilmiyorum