2007 997 turbo neler yapabiliriz tavsiyeleriniz lütfen
2007 997 turbo neler yapabiliriz tavsiyeleriniz lütfen
yokmu yardım eden arkadaşlarrrr
bu konu daha önce vardı bende görmüştüm. lakin kendi şahsım adına konuşursam 997 turboya performans yardımı gibi bir konu bana pek ciddiyetli gelmemişti, konuyu açanın ilk attığı mesajda biraz ukala bir tavır sergilenmişti sanki...
Gemballa yaptır emrecim. :)
sat mclaren f1 al :p :heyoo:
997 nin performansi kesmedimi ?
yuronun araba normak typer deil ki msupra gibi bişi oldu :) 997 normal bakımdan bence kesmesi gerekir ama kesmiyosan techart gemballa yapılabilir...koy sepete gönder memleketine yapılsın gelsin...
headrs war dıe bılırom 997 ıcın yanlıs hatırlamıosam
headrs da var keseni zorlarsan piston takımı bile bulursun onun harici bolt on filtre kitleri yay amertisör coilover herşey bulabiliyorsun.
Sana tavsiyem adını hatırlamıyorum japon bir firma var ciddi porchelar üretiyorlar GT yarılarışlarına araç üretiyorlar ama yol için de üretiyorlar.
Buda başarılı bir firmadır sanırım yurtdışından getirtmen kolay olucaktır Savaş abide hertürlü takar bunları 910 beygirlere kadar çıkıyor oda keser herhalde
http://9ff.de/en/products/details.ph...=34&relID=2858
cepten yziodum kisa kisa olesine yazdim :D
vdeo varmi oncelikle o yureyirin gitmeyen arabasinin ahhaha :D saka bi yana 997 turbo dedigimiz aracin performansi herkese yeter ! bu arac duz gitmek icin yapilmamis sadece . sahsen 997 im olsa denerim herkesle sorun yapmam eve donerken viraj li bir yoldada bay bayi cakarim . 997 yi tam manada kullanabilicek kac kisi vardir bilmem ama topgear daki yada fifth geardakileri bile hala orgazm edercesine bayiltirken , performansinin yetmemesi imkansiz diye dusunuyorum ..