-
SS Megane F7R .. White Rimss
-
yürürüne zaten diyecek yok ama dışı için 15 beyaz spoon, bulunabilirse laguna lip olabilir okan abi maşallah SS f7r a .
-
okan spoon 15 bronze. gerisi yalan kardeşim :) maşallah araca
-
sarıda bronze spoon pek açmaz gibime gelio tabi denemeden bilemeyiz
beyaaz spoon takmıştık bi ara arkadaştan alıp oda güzel duruodu bölede hoşuma gitti :)
sarı beyaz uyumu ayrı güzel oluo sanki :D ama spoon yeri ayrı tabi :D
-
Özür dileyerek söylüyorum, senin aracının konusu yok muydu zaten? Her değişiklik konu mu açacaksın :)
Maşallah bu arada güzel olmuş. Gidişine zaten lafım yok, ona da ayrı saygı duyuyorum.
-
mat siyah spoon daha güzel durur bence maşallah araca :) spoon bulursanız ben oem jantlarla takasa girerim :D
-
jantlar güzel olmuş aynaları begenmedım bıde şu kaputtaki deliği arka tamponlara takılan pod gıbı bıseyle kapatsan cok daha guzel gozukecektır maasallah araca.
-
App ve throttle için pod olsa tam olur :)
-
Alıntı:
Jeandan-R Nickli Üyeden Alıntı
Özür dileyerek söylüyorum, senin aracının konusu yok muydu zaten? Her değişiklik konu mu açacaksın :)
Maşallah bu arada güzel olmuş. Gidişine zaten lafım yok, ona da ayrı saygı duyuyorum.
sanırım otomobilleriniz bölümüyle karıştırdın orda bir konum var evet ama burası fotoğraflarınız bölümü günlük kendi çektiğimiz fotoları paylaştığımız bir bölüm burda konu ilk defa açtım zaten tekrardan teşekkürler saolasın :icon_tup:
Alıntı:
muratburunce Nickli Üyeden Alıntı
mat siyah spoon daha güzel durur bence maşallah araca :) spoon bulursanız ben oem jantlarla takasa girerim :D
bu jantlar siyahtı eski halinde ama böle açtı bi aracı bi müddet böle kullancam beyaz spoon takas eden olursa bunları bende verebilirim :D
Alıntı:
Mikrop_Ali Nickli Üyeden Alıntı
jantlar güzel olmuş aynaları begenmedım bıde şu kaputtaki deliği arka tamponlara takılan pod gıbı bıseyle kapatsan cok daha guzel gozukecektır maasallah araca.
sadece jantları beyaz yapsak çok sırıtcaktı hiç beyaz yok araçta o yüzden depo kapaıyla aynayıda yapalım dedik bütünlük sağlasın ama depo kapağını aslında yapmayadabilirdik sonradan kararsız kaldım :beuj:
Alıntı:
Zorbey Nickli Üyeden Alıntı
App ve throttle için pod olsa tam olur :)
İTB ye scoop bulcam bitane geçenlerde sordum adam getircem dedi bekliyorum bakalım onuda beyaz yaparsam tam olur belki :D
-
-
Maşallah duruşu bi başka :)
-
Peki birşey daha sorayım jantla ilgili, 172 jantı nasıl olur senin araca bi düşünsene onuda :)
-
Maşallah güzel araba doktor :)
-
Alıntı:
34 ZY 8569-RS Nickli Üyeden Alıntı
öffff arabaya bak :)
eheheh :D gel seninkinide boyimmm :D
Alıntı:
ilbeyyagci Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah duruşu bi başka :)
saolasın yapıoz elden geldikçe bişiler :)
Alıntı:
Jeandan-R Nickli Üyeden Alıntı
Peki birşey daha sorayım jantla ilgili, 172 jantı nasıl olur senin araca bi düşünsene onuda :)
valla aslında düşünmedim değil ama kolay bulunan bir jantta değil biliosun beyaz oz cup f1 yakışır keşke olsa takaslık :D
neden hep başka jant önerion yaw moralimi bozuon bu jantlar kötümü yani okadar kendimizi avutmaya çalışıoz biz yaptığına bak :D
Alıntı:
Merthan Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah güzel araba doktor :)
saol doçent :D
-
Maşallah okan süper.Ama şu tamponda ki ızgarayı acilen siyaha boyat çok ciddiyim.:)
-
Alıntı:
ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah okan süper.Ama şu tamponda ki ızgarayı acilen siyaha boyat çok ciddiyim.:)
zaten ön tamponu bi elden geçircez alt taraflarında boya atmaları var sürtmekten o dediğinide aradan çıkaralım daha öncede sölemiştin onu yanlış hatırlamıosam :D yedin kafamın etini siyah yapcam tmm :D
-
Ben de sarı-beyaz uyumunu sevenlerdenim. Güzel olmuş, siyahken boğuluyordu jantlar.
Jantlar kaç inç?
-
Bu araba senin evde yaptığın araba değil mi:D
100-200 kaçtı senin?
-
Alıntı:
Seven7 Nickli Üyeden Alıntı
Ben de sarı-beyaz uyumunu sevenlerdenim. Güzel olmuş, siyahken boğuluyordu jantlar.
Jantlar kaç inç?
aynen siyahken asaletli duruyor ama araç çok boğuk oluyor cansızz bizde biraz değişiklik osun dedik beklediğimden iyi oldu :)
jantlar 15" lasstikler 195 45 15
Alıntı:
Merthan Nickli Üyeden Alıntı
Bu araba senin evde yaptığın araba değil mi:D
100-200 kaçtı senin?
aynen o :) zaten jantlarıda krikoyla garajda söküp nalburdan beyaz sprey boya zımpara alıp kendim yaptım hazır dedim sprey elimde ayna kapakları depo kapağı falan insan dayanamıo bulduğu yere sıkıo :)
boşver olm 100-200 falan ne karıştırıon şiniii görüntü yapıoz şurda :D 100-200 söleyince denemeye insan bulamıoz yaptık bi hata dbn aldılar en hızlılar listesine girdik 100-200 bölümünde atmosferik renoyla :D
http://www.techturkey.com/forum/60-1...zamanlari.html