Herkese merhaba , uzun süredir foruma yazmıyordum okuyup geçiyordum böyle bir konu açmayıda düşünmüyordum fakat gc8 almak ciddileştikçe kararsızlıklar başladı.
Elantra konumu okuyanlar ne kadar uğraşıp emek harcadığımı bilirler fakat artık eskisi kadar boş zamanım arabayla ilgilenecek yeterli vaktim yok.
Hayalim olan gc8 için yeterli parayı hazırladım , 30k ciarı bir bütçem var.
Forumdaki neredeyse bütün gc8 konularını okudum , genellikle forgetli ve stı yürüyenli bir gc8 alınması söyleniyor.
Fakat benim şuan aklımdaki araç ne forgetli ne stı yürüyenli :)
Benim için artı olan beni cezbeden en güzel yanı tamamen orjinal olması , kurcalanmamış olması kazasız sadece 2-3 parça boyalı olması kasasının inanılmaz diri ve ip gibi durması.
Haftada sadece 1 gün kullanacağım , yükleme gibi bir niyetim yok aldıktan sonra aşırı para da harcayacağımı sanmıyorum.
bu durumda sizce bahsettiğim aracı almak yanlış mı ?
Beni bıktırır mı ? Forget ve stı yürüyenli olmaması beni maddi manevi zor duruma sokar mı ?
(Haftada 1 gün kullanacağım ve zorlamayacağımı düşündüğüm için sıkıntı yaşamayacağımı düşünüyorum.)
Öte yandan bu paralara forgetli stı yürüyenli temiz bir gc8 bulmak oldukça zor , hiçbir extrası olmasın temiz gc8 bulmak zaten yeterince zor.
Ne yapmalıyım
Gc8 hakkında bilgili ve deneyimli kişilerin beni yöneltmesini istiyorum.