-
2015 Mercedes-Benz S63 AMG
-
Onden mazda,arkadan m6.Mutant cikarmis ortaya mercedes.
Evi satip arabanin icinde yasanilir gibi duruyor.
-
şahane olmuş bence büyük her zaman iyidir :)
-
arka stoplar bir leşik olsa tek şeritte diyicemki arkadan birebir Lincoln Mark VIII
-
Çok beğendim,yakar ortalığı bu :)
-
önden ve yandan güzel. arka tasarımı rezalet olmuş. içindeki o dashboard'u hiç konuşmayalım zaten. allah akıl fikir versin.
-
Mercedes'te Mekanik güzellik ve estetik yok oldu.. Modern fiat tempra'yı andırıyor dashboard.. Ayrıca gayet kaba.. Direksiyonda bir o kadar mükemmel görünüyor.. Tabi malzeme ve işçiliğe şüphe yok, lakin ayarı kaçırdı mercedes.. Z8'in de arkası hala bir tuhaf gelir bana.. Ön diyor kalk gidelim, arka diyor *ok yeme otur..
-
arkası bildiğin laguna copue :hehe:
ama motor içi+disk
+iç kısım aaman aman
-
önden ok arkadan Mok :) kokpitte olmamıs bence cok kaba tek direksiyon tasarmını sevdim
-
1.5dci dan sonra renaultdan laguna coupenın kıçıda almışlar heralde eşantiyon niyetine :D böyle bir araçta 3 oda 1 salon görünümde 2 tane ekran sportifliği almış götürmüş iki tane yuvarlak olucak orda :)
-
her bi noktası kusursuz.. zevk renk meselesi tabiki.. ben bayıldım tasarımına
-
-
Koy Atatürk Havalimanına uçsun.
-
-
mersonun şu iki koca ekranını hiç estetik bulmuyorum hadi s sınıfında kabul edilebilir ama spor özellikli bir araçta daha sportif bir tasarım olmalıydı
-
-
göstergeler dışında iç kısım güzel. onları yuvarlak yapsalardı iyi olurdu. 2 tane tablet koymuşlar resmen :)
arkası önüne uyumlu olmamış .
-
cl serisi resmen bitti mi şimdi?
-
içi kestirmeden 2 tane tableti koymuşlar yan yana basit pratik ilginç olmuş :)