motorinde 19-24 kuruş benzinde 5-11 kuruş indirim yapılacak epdk açıkladı kimse mazot almasın :D
Printable View
motorinde 19-24 kuruş benzinde 5-11 kuruş indirim yapılacak epdk açıkladı kimse mazot almasın :D
1 nisan 2014, 25 kuruş zam :D
şaka yaptık ya indirim demedik bindirim dedik :D
seçim yatırımı, 1 nisanda şaka yapıp mazot 6tl benzin 6,5tl olur....
orası belki öyle olacak ama şuan epdk açıklama yaptı petrol muhasebecisiyim bp nin indirim kesin :)
süper.
litresi 5 tl den 4.80 lere geriletip,
100 liralik benzinde 4 tl daha az soktuları için teşekkürler. dalga geçiyorlar herhalde
lan bari seçime 2 ay kala falan yapında biraz yararlanalım :D mal yerine koyuyolar resmen :D
seçim propagandası diye böyle basit şeylerle insanları kandıranların evlerina ateş düşsün
Çok büyük bir indirim gerçekten. :D
motorin e geçen de indirim geldi..
yine geliyor.
motorin neden 19-24 kuruşta benzin 5-11 kuruş anlamak güç
benim için farketme ben hep 50 TL lik alıyorum :))
Anlayamazsınız. :D
Lpg'de olsun 2,30 felan :(
siyaset olmasın ama şakşakcılar başlar şimdi övünmeye
geçen bir tanıdık benzin istasyonu müdürüde aynısını yazdı. Ama arabamda lpg var :)
O Zaman şakşakcıları başlamadan susturmak için bir önlem alalım emrah usta
http://i1205.photobucket.com/albums/...ps839b2701.jpg
şerefsizm elim ayağım titriyor sinirden.Ne hale getirdiler ülkeyi !^++%%%& .... Acaba iyi bir hükümet gelirse 2.5 lara falan çekebilir mi geri benzini bunu merak ediyorum ? Yani piyasaya büyük zararı olurmu pompa fiyatını büyük oranda indirmenin ?
şimdi hatırladım o zamanki kız arkadasımla görüşmek için 2000 yılında 5 tl ye göztepeden bahçeşehire gidip geliyordum düşünün benzinli araçla :(
benzin isigi 1 gundur kirmizida 1 gun daha boyle gezerim
risk budur