34 FGL 07.
Hb. lacivert honda hakkında bilgisi olan var mı ? Araç antalyadan alındı. Aldık ama tam bir bilgimiz yok. bilen duyan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Printable View
34 FGL 07.
Hb. lacivert honda hakkında bilgisi olan var mı ? Araç antalyadan alındı. Aldık ama tam bir bilgimiz yok. bilen duyan varsa yardımcı olursa sevinirim.
valla bizde bakmaya gıdecektık sabhtan aradık satıldı dendi ayrıca aracı yeşil diye hatırlıyorum.
konuyu yanlış yere açmışım. kusura bakmayın :) taşınırsa güzel olur :)
5 takla atmış
Aldık ama tam bir bilgimiz yok diyorsanız, bundan sonra bir de konu açıyorsanız. Çocuk müjdesi mi bekliyorsun? :D İçine sinmişse almışsındır, aldıktan sonra konu açmak nedir?
senmı aldın yaw :) bnde merak ettım fıyat baya uygundu gercekten düzgünmü die.
siz baktırmadınızmı orda araca ?
Bazardan aldım 1 taklalı eve geldim teçtörkeyi açtım 10 taklalı :D
Çocuk ? Tamam büyüksünüz falan diyede çocuk muamelesi göstermeye hakkınız yok.
Bizim elbet büyüklerimize saygımız sonsuz ama bir yere kadar. Ben buraya güzelce konumu açmışım. Araç hakkında fikriniz varsa söylersiniz. Yok biri 5 taklalı der biri zart der zurt der. Eğer bi saygısızlığımız olduysada affola.
eyvallah abi burada.
konuyu arkadaşım açmış abiler araç hakkında bilgisi olanlar yazarsa seviniriz konuyu germeye gerek yok
Kuzenim acmis pardon
yok cihan abi cidden arkadaşım açtı bi yakınları aldıda arabayı yani aslında cevap veren büyüklerinde bi kötü düşüncesi yoktur muhakkak ama her konuda dalga kaldırılmıyo yani
Bu iyiydi :D hayirli olsun arac
Yahu ilk mesajımda gayet, hoşuna gidip aldınızsa noter satışını aldıktan sonra 9 parçasının 8 i değişmiş olsa ne, tek parça boyalı olsa ne babında yazdım.
Sonra arkadaşın atara geçti. Ben gayet geyiğe vurmadan belirtmişim.
Ben de 24 yaşındayım, 2008 yılında üye oldum, kimseye, atar gider de yapmadım.
Her konuda şakayla karışık cevap oluyor, fakat yazdığım 4 cümleden ufak bir takılmayı konuyu geyiğe vurmak olarak alıp, sonra atar yapıyorsan kusura bakma ben de saygılı olamam. Neyse...
Güle güle binin aracınıza.