bursada ki aracdan kısa bır vıdeo masallah sesı guzel bırde 2. vitesı bıraz daha bekletse daha ıyı olacakmıs :)
masallah tekrar
Printable View
bursada ki aracdan kısa bır vıdeo masallah sesı guzel bırde 2. vitesı bıraz daha bekletse daha ıyı olacakmıs :)
masallah tekrar
Bildigin typer mubarek. Seninkinide dort gozle bekliyorum Can. :)
Link alabilir miyiz?
lastik yokmuş heralde arkadaşta Can :)
ses muazzam
Link plsssss
T Sport Full Throttle - YouTube
kopegın olsun
masallah typer bıldiğin :D
2zz denince benim aklıma şöyle bir şey geliyor,
Corolla Compressor Launch Control - YouTube
bu da bonus olsun, facebook harici hiçbir yerde yok :)
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
yaw youtube'a giremiyosak napcaz :D
Benim dns değişikti dün giriyordum ama bugün oda iptal oldu,hiçbir videoyu izleyemiyorum :) herşeyi kapattılar,şu benim araba borcumuda kapatsalar süper olucak :)
chrome zenmate yükleyin beyler, dns de değişin değişemeyen facedeki videoyu izlesin. facesi de olmayan kendine izleme yolu bulsun ahahahha :D
Ben de senin aracın sandım la :Deli:
Masallah :)
Sizin aracın durumu nedir ? Basladınız mı roccoları dogramaya ?
Can's bey her T-sport konusu açtığınızda heyecanla açıyorum videoyu ama hep başka araçları paylaşıyorsunuz.
Aracınızın bıtmıs halını merakla bekleyenler arasındayım.İnşallah sorunsuz sıkıntısız bıtırırsınız ve inşallah deneme fırsatı buluruz.Araçlarımızı dahada geliştirmek adına güzel bi tecrübe olur.
aracım bitti çok şükür ama öyle ooff ufff bir fark yok çünkü extra bir vida bile takılmadı hatta inadımdan vazgeçip bir kaç araçla denersem olduda araç eskisinden iyi gidiyor derlerse diyerek bloga kapagın takılırken ki videosunu çektım sonra race port bılmem ne yapılmıs demesinler diye saol iyi dileklerin için :icon_tup:
Aynı parcalara gelelım bır gun gelırız denerız ama senın rs arabanla denerım baska rslerle denemıyorum :) bu arada cvk gıbı gıdıyor mu aracın ortalama yada tahmınden daha iyi bir bilgi var mı?
Hasan Diye Bir Kardesimizin Araci ***** sitede ilani var arabasi stock filtre eksoz var sadece Masallah :)