-
civic fd6 fren
selamlar..
araştırmalarım oldu biraz daha yeni fd6'lıyım araç ısındıktan sonra frenler kötüleşiyor ve pedal vuruyor, %90 diskler yamulmuş heralde.
disk ve balata değiştireceğim, marka model veya şunu al tak diyen tavsiyteleriniz varmı?
LPG içinde atiker falan taktırsak ne olur? 1000tl ye :)
-
fd6 ların kronik problemidir frenleri..yüksek hızlarda frene basarsanız uğultu yapar.. stoptech tavsiye ederim.
-
evet benim fd6 da da uğultu var yüksek hızda
-
fiyatlar ne civarındadır, orjinal disk taksam balata trw falan olunca memnun olanlarda varmış napsam şaşırdım :)
-
FD6 ve frenleri :)
Ne kavga etmiştim kuzenin araba için honda da bunun frenlerinde problem var diye de 3 test sürüşü sonrasında anca kanıtlayabilmiştim. Yüksek hızda uğultu düşük hızda ve bozuk yolda abs nin sürekli devreye girmesi kroniktir bunlarda. Garantiden 4 disk 4 balata değişti noldu 10.000km sonra gene aynı:)
-
maşallah :) çözüm yok mu 10 bin km de bir disk balatamı değiştirces?
-
Kuzenin araçta bu şekildeydi birçok kullanıcıdan da duydum bunu ama her fd6 da var demiyim şimdi hondacılar binmesin tepeme:)
-
2007 yılından beri fd6 kullanıcısıyım, sıfır aldıgım gunden beri 140 km hızda normal frenlemede uğultu yapar, denemediğim fren balatası kalmadı yine aynı yine aynı :) Sakın yanlış anlaşılmasın tutmuyor değil :), 2 hafta once komple disk ve balataları değiştirdim ,denemedim ama eminim yine aynıdır :) Ama işde aracın bazı artıları bazı eksiklerini unutturuyor :)
-
:) tavsiyeniz nedir trw balata lucas disk mi alayım :)
-
aşağıda ürünler var
fiyatlar yüksek mi nedir anlamadım
https://www.otosupermarket.com/CIVIC...l#labels=428-2
-
stoptech dısk ve balata takınca ortlama bı 30 bın km gıdıyor
ama tekrar ugultu yapabılıyor
acıkcası kullanım ıle ılgılı cok