Baskı balatam bittigi için degıstırmısken exedy alıyım dıyorum...ancak fıyatlar 500 dolar cıvarında işçilik hariç...orjınal balatasına gore ıkı kat fıyat farkı var...acaba bu farka degermı exedy stage 1 baskı balata takmak...
Printable View
Baskı balatam bittigi için degıstırmısken exedy alıyım dıyorum...ancak fıyatlar 500 dolar cıvarında işçilik hariç...orjınal balatasına gore ıkı kat fıyat farkı var...acaba bu farka degermı exedy stage 1 baskı balata takmak...
orj. lide 450-500 ytl şahsen aradaki 200 ytl gibi bi fark var hiç düşünmem..ben öle yaptım hiç kaçırma yok debriyajda sadece biras sert ama geçerli..
bencede değer:D
aCt de kullanabilirsin
aynı soruyu bende 98 impreza gt için sorayım .
exedy i yi nette bulamadım , act stage 1 komple debriyaj kiti buldum 450dolar usa satı$ı . Orjinal debriyaj kitinden ne kadar farklıdır sizce?
bi kere kesinlikle kaçırma gibi bi lüksü yok hatta aracın ilk atılganlıgı adamı mutlu ediyor:)
Dolar yukseldı exedy'lerinde fiyatı bi arttı şansımıza...act daha tuzlu sankı...
act nerden bulabılırız
www.advancedclutch.com olması lazım
oke saolasın bunu bıtek net yoluyla getırıoruz herhalde burda bulmak zor sanırım :(
exedy organıc clutch taktım..orjınale oranla biraz daha sert oldu ancak kacırma gıbı bır problem kalmadı..ayrıca vıtes degısımlerıde baya degıstı....
hayırlı olsun..dahada memnun kalacaksın
tesekkur ederım erol...