-
jaguar x type
Arkadaşlar 25 32 aralığında x type otomatiklere bakıyorum.Bi xj, xjr gibi tam manasıyla jaguar olmadığını biliyorum ama tasarımı ebatları ve fiyatı ile yaşını belli etmeyen güzel bi araba.
Dizel olmadığı için fordla ortak yan kalmıyor sanırım.Motor şanzuman , yürüyen olarak kronik bi derdi var mıdır?LPG li hemen hemen hepsi , uyumsuzluk yada lpg ile ilgili başka bi sıkıntısı var mıdır?Alırken nelere dikkat etmek gerekir?4 çeker sistemi sorunlu mudur?Tüketim olarak çok bi beklentim yok ama lpg ile ortalama ne yakar?2.5 yada 3.0 bakıyorum ama en mantıklı motor hangisidir? jaguarı tanımıyorum , donanım olarak fark var mı tr ye girenlerde?
http://www.dieselstation.com/wallpap...X-Type-040.jpg
-
Motor değil ki tek benzer, yürüyen zaten Mondeo ile aynı tabanda.
Çevremde kullanan 3-4 kişiden hiç kronik sorun duymadım. Gayet memnunlardı. Bir aralar ben de 2.0D bakmıştım kendim için, hiç kötü yorum gelmemişti o aralar.
-
bende platform aynı sanıyordum ama sonradan bikaç yazıdan sonra emin olamadım.Ne kadar ortak o kadar avantaj benim açımdan.Sonuçta kendini ispatlamış bi araba mondeo
parça bulunabilirliğindede avantaj.
Benzinliye yönelmemizin sebebi otomatik istememiz.Dizellerin tamamı manuel.Benzinlilerin tamamı 4 çeker mi?hangi motor tercih edilmeli ve LPG ile ortalama ne yakar?
-
Forumdan Fatih abide 2.5 4 çeker vardı o bayağı yakıyor yazmıştı. Hoş yakmıyorsa bi sıkıntı vardır, hem 2.5 hem 4x4 hem de otomatik.
Benzinli hem 3.0 hem 2.5ların tamamı otomatik diye biliyorum.
-
2.0 2.1 ve 2.2 yeni makyajlı modellermiş şimdi gördüm , öyle olunca bütçeyi aşıyor.2.5 ve 3,0 ı araştırıyorum
-
her zaman aklımda olan bir araç. konu güzel takipteyim.
-
Setup i duzgun kurunca kimsenin begenmedigi atiker bile sorunsuz calisiyor..
Lpg ile uyumsuz enjeksiyonlu arac olmadigina inaniyorum..
Araci alirsan lpg icin teknik destek ve yardimci olurum..
-
-
Akaryakıt istasyonun varsa al :)
-
lpg de o kadar çok yakarmı?şehiriçi normal kullanımda lpg20 litreleri görürmü?
-
lpg de 40 kuruş yakar demiş bir ilan sahibi. izlediğim bir videoda da 13.7 lt yazıyordu 100 km de ortalama. günlük lpg fiyatı ile çarpınca 45 krş falan oluyor. 40-45 krş arası diyelim.
-
2.5 için gayet kabul edilebilir , leon biraz sıkıştırınca bu rakamın üzerinde seyrediyor :D , Bide varsa kullanıcı yorumu gelirse dahada aydınlanıcaz.
-
Volvo S60 2.4 T5, 2.5 T AWD, 2.0T bulalım sana :D
X-Type bence görünüm olarak hala hoş bir araba yeni kasasıda çıkmadığı için eski gözükmüyor insanın gözüne.
-
Patronumda vardı 2,0d motor bakım uygun kaporta trım vs pahalı dır,yakıt mondeo motor olduğundan gayet uygundu
-
Konu takipte, son zamanlarda ciddi olarak düşündüğüm ve zaman zaman fiilen baktığım bir araç.
-
hort ,,, x type s type farketmeksizin alalım diyoruz babaya.Gönlüm facelift 2.7d s type ta ama 35 38 bandında 2.5 yada 3.0 s type yada x type bakıcaz.Yeni konu açmayalım burdan devam.
-
Haydi o zaman bombalama yapayım :) Genişliği sorun olmayacaksa çok güzel bi pazarlıkla şu alınır ;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...19198047/detay
Parçası cidden bol, motor Mercedes motoru zaten. Periyodik bakımları Ankara Şaşmaz Şeref Oto'da 250 TL. LPG'de 40-45 kuruş civarı yakar, sakin kullanımda düşüyor. 20.000 km kullandım ve sattığıma pişman olduğum araçlardan birisi. Daimler ortaklığı sırasında üretildiğinden parça kalitesi de(iç aksam plastik kalitesi) 300C'dekinden çok farklı.
-
Nedense pek ısınamadım 300m e , 300c dahi eskidi yavaş yavaş.Ha x type s type falan çok mu yeni , hayır.Ama 300m alınacaklar listemde değil dediğim gibi.
-
S60-S80 istersen soralım bizim Volvo'culara Ahmet :D Onun dışında S-Type'ların fiyatları bayağı uygun şuanda hakikaten.