-
Çalıntı Araç!
Arkadaşlar çok yakın bi abimin istanbul tuzlada ki evine perşembe gecesi saat 03:30 civarında hırsız girdi. 1. kattaki eve balkondan girmiş ve evden abimin cüzdanı ile arabanın anahtarını alarak çıkmış. Oturdukları site güvenliği olan,kapalı otoparkı olan bi site. Arabada otomatik bariyerin kumandası olduğundan kapıyı açmış. Camları siyah olduğundan da güvenlik içini görememiş ve bişey yapamamış.
Araç 2013 model BMW 3.16i plakası 34 DD 3041. yolda veya park halinde gören duyan olursa haber verebilirse çok sevinirim. Araç kaskolu ancak anahtarı alıp gittiği için kasko sorun çıkartıcak büyük ihtimal. istanbul anadolu yakasında oturan arkadaşlardan gördükleri beyaz renkli f30 kasa bmw lerin plakalarına dikkatle bakmalarını rica ediyorum..
iletişim : 0533 556 62 12
o hırsızları da Allah bildiği gibi yapsın..
aracın resmini ekleyemiyorum. yıllardır kullandığım imageshack yamuk yaptı.
facebook linkini ekliyorum.
https://www.facebook.com/photo.php?f...=photo_comment
-
geçmiş olsun inşallah bir yardımı dokunur
-
Çok geçmiş olsun, umarım en kısa sürede bulunur. Sırf bu yüzden araçlara gps takılmasını destekliyorum, özellikle büyük şehirlerde yaşayanlar için kesinlikle gerekli diye düşünüyorum.
-
cok geçmiş olsun :( adamlardaki cesarete bakın
-
çok geçmiş olsun bu sıralar arttı bu tarz olaylar yaz geldi hırsızlar gene kol gezecek dikkatli olmak lazım...
-
Geçmiş olsun.
Bi abimin bi tanıdığına aynısı oldu yine tuzlada aynı şekilde ama ilginçtir jiple plakasını değiştirip gezmişler uygulamada yakalanmış inş kısa sürede bulunur sizin aracınızda
-
teşekkürler arkadaşlar. umarım biran önce bulunur.
Allah hiç birimize yaşatmasın bu tür şeyler..
-
Çok geçmiş olsun umarım bir an önce yakalanırlar
-
yuh yaa yuh ıyıce dıbı cıktıı yaa hemde sıteden calıyorlar nasıl bı ozguvendır bu yaa sozde guvenlık varmıs resmen hocam gecmıs olsun sıtede oturmakla sıradan bı evde oturmanın ne farkı kaldıkı sımdı
-
geçmiş olsun.hırsız eve girip anahtarı çaldıysa kasko sorun olmaz.umarım hemen bulunur.
-
Öncelikle geçmiş olsun umarım biran önce sağ sağlim bulunur aracınız. Ama belirtmek sitediğim birşey var size. Bundan 6 sene önce falan bi arkadaşımın aracı aynı şekilde çalınıyor. Hırsız eve giriyor anahtarı alıyor cüzdan para vs. Arabayı garajdan çıkartıp basıp gidiyor. Kasko bunlara anahtar sorununu çıkarmıyor 1 ay içinde bulunmasaydı araba kasko paralarını ödeyecekti ama araç 25. gün yolda görülüyor ve kovalamaca esnasında hırsızlar sol tarafını vuruyorlar kasko da aracı sorunsuz yaptırıyor. Siz gene iyi bi araçtırın kaskodan ümidinizi kesmeyin
-
yemin ederim sabah kalktım evden cıkarken aklımdan geçti siteden araba calınabilirmi acaba diye , ulan güvenlige güveniyoruz güvenlikli site diyoruz yinede calıyo ibneler nasıl basa cıkacaz bunlarla ben artık site içinde bile baston kilit takacam karar verdim
-
çok geçmiş olsun, inşallah en kisa sürede bulunur...
-
Çok geçmiş olsun... Şu şekilde koyalım fotoğrafı da,görmeyen kalmasın.
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...63371029_n.jpg
-
yedek anahtarı sizdeyse kasko öyle zorluk cıkartamaz diye biliyorum.ama 2 anahtarıda alıp gittiyse zorluk cıkartırlar
-
polise zabıt tutturduysanız kaskodan problem çıkmaz evden çalınan anahtar.
-
Geçmiş olsun, en kısa sürede bulunur inşallah...
-
başladı hırsızlıklar geçmiş olsun inşallah bulunur
-
tuzlada böyle birşeyin olmasına şaşırdım gerçekten
çok geçmiş olsun umarım bulunur araç