RX-8 VS 207GT Stage4 before after bigturbo videoları
beyler geceyi video ile canlandırayım dedim :D
turbodan sonra video eklememiştim hiç...
işte sonuçlar!!!!
before after videoları :D
RX-8 vs 207 GT Stage3
BEFORE!!!!
RX-8 vs 207 GT Stage4
AFTER!!!!
aracıma yüklediğim her mapi, taktığım her yani parcayı gecenin hangi saati olursa olsun hangi gün olursa olsun beni gecmekten bıkmadan usanmadan benimle deneyen canım dostum Hakan'a burdan "Sonunda geçtim hüleyyyynnnnnn" demek istiyorum :D :D ahahah şaka şaka teşekkür etmeyi bir borç bilirim :D :D
spectler:
RX-8
AEM Cold Air Intake
Decat+FreeFlow exhasut system with Greddy Twin Backbox
Bu arada maaşallah emeklerinizin karşılığını almışsınız :)
çok sagolun, aksama paylasıcaktım erken davranmıssınız :)
Alıntı:
Oznsrl Nickli Üyeden Alıntı
maşallah emekler boşa gitmemiş :) kazasız belasız
eyvallah cok saolun :)
Alıntı:
KMR2-GT Nickli Üyeden Alıntı
güzel videolar elinize sağlık 207 baya baya fark etmıs maşallah emeklere :)
ama rx8 ın gaza oturdugu anda gezınmesı çok hoş :D
cok saolun :) evet cidden farketti :D azim ettim geçtim :P RX8 sahibi arkadasımız zaten hile yapıyosunuz siz turbonuz var diyor :D :D
Alıntı:
ferroo Nickli Üyeden Alıntı
nerdeyse 20 boy fark var toplamda cok ıyı oomus kazasız belasız ıns :)
eyvallah cok tesekkurler, fark inanılmaz oldu :) RX8'de güzel modları ile geliyor yakında :D bi deneme daha yapıcaz yakında tekrardan...
Alıntı:
GC8 GT Nickli Üyeden Alıntı
feh ve eksozla nası gıdıyo rx8 bu kadar farkeder mı ya :D bız stock surunuyoz :D
:) stok biniyorsanız size aşağıdaki videoyu öneririrm.. özellikle sonlarını izleyiniz!! kesin egsoz işine girersiniz :P buda baska bir arkadasımızın GT'si, aynı setup ama turbo OEM RC turbosu kullanmakta.. Antalyada 207 bollugu var buaralar :D :D
Alıntı:
HKN737 Nickli Üyeden Alıntı
bromla gece eğlencemiz :) yeni parçalarımın takılması ve rodajından sonra bir deneme daha yapıcaz, iyi seyirler :)