-
cam temizliği?
arkadaşlar sanırım babam arabaya cila attığım bezle ön camı içerden silmeye kalkmış.cam dalga dalga yağ lekesi gibi.gündüzlerı problem yaşatmıyor ama bu gece salihliden izmire cok zor geldim.karşıdan araba farı geldiğinde yol kesinlikle görünmüyor.normalde camsılle temızlerım ıcerden camı arabada mevcuttu benziklikte durdum temizlemeye kalktım faydası olmadı.sizler bu duruma ne tavsiyede bulunursunuz.ne gibi bi kimyasalla temizliyebilirim???
-
Yağ lekesiyse bulaşık deterjanı çözüm olabilir
-
tiner kullan cilalı bez ile silinmiş yerlerin en önemli temizliyicisidir.
sellozik tiner olacak torpidoya değdirme ama
-
Camsil gazete 2 lisini kullana bilirsin sonra kolonya tarzı bişi de etkili olabilir .
-
camsili denediğim için pas geçiyorum ama bugun tiner olayına girişeyim. kafada yapar bi sure araç kullanırken ama olsun :D teşekkürler...
-
tiner % 100 çözüm ama torpidoya dikkat et..:)
-
bezi tinerle nemlendirip cama sürerim dedim ama ön göğüs cidden riskte :D sanırım cokçada gasteyle kaplamalıyım ön gögsü ondan sonra başlasın uygulama.
-
yok o kadar kasma gazete falan tineri çok yedirmezsen beze akma yapmaz
-
al tineri sür bi beze,dikkat et bez yazısız olsun,yazı mazı kalmaz yoksa bezde,çıkarır:),sonra cama sür.göğüse fln kesinlikle sürmeyin,damlasa dahi kesinlikle dağıtmayın,eritir.yaptığınıza yapacağınıza pişman olursunuz.aşırı aşırı tinerlemeye gerek yok.
kolay gelsin
-
önce torpidoyu gazete ile kapat,sonra çok sulu olmayan,sabunlu bi yumuşak bi süngerle camı iyice sil,sonrada temiz iyi bi bezle camı tekrar sil,emin ol işe yarayacaktır.