-
Yeni Aracım Civic Mersinden
-
-
yerlan1 :D :D maşallah basıklığı fenaa
-
-
-
Alıntı:
Skyhawk34 Nickli Üyeden Alıntı
hadi hayrlı olsun :)
sagol kardeşim
Alıntı:
Mutlu Değerli Nickli Üyeden Alıntı
yerlan1 :D :D maşallah basıklığı fenaa
sagol panpa
Alıntı:
Mr.K Nickli Üyeden Alıntı
baba yorgun
komikti :)
Alıntı:
Jön Türk Nickli Üyeden Alıntı
Okey yerde dön..
döneriz olur
-
Farlar ve Stoplar temızlenırse , bagaj kapagında bı ayarsızlık var sanırım oda halledılınce daha hoş duracaktır maşallah kazasız belasız.
-
Alıntı:
AFy Nickli Üyeden Alıntı
Farlar ve Stoplar temızlenırse , bagaj kapagında bı ayarsızlık var sanırım oda halledılınce daha hoş duracaktır maşallah kazasız belasız.
sagol kardeş teşekkürler arabanın ön farlar ön tampon arka tampon bagaj kapagı heryeri ayarsız sanayiye gidemedim başka araç aldım onla ugraşıyodum buna pek vakit ayıramadım
-
bu hondaların tamponları hepsi yamukmu duruyor hangine baksam sıcaktan erimiş gibi duruyor, yaylar keikmi spor yaymı var aynı arabadan kaç tane var sizde her ay farklı rengini görüüyorum kazasız belasız
-
Alıntı:
şaman Nickli Üyeden Alıntı
bu hondaların tamponları hepsi yamukmu duruyor hangine baksam sıcaktan erimiş gibi duruyor, yaylar keikmi spor yaymı var aynı arabadan kaç tane var sizde her ay farklı rengini görüüyorum kazasız belasız
abi geneli böyle tamponda çok macun oluyo bazen yamuk durabiliyor orjinal yayları var üzerinde kesik bu arada galerici oldugum için sürekli degiştiriyorum teşekkürler
-
basıklıgı aracı ayrı bi güzel gösteriyor kazasız belasız
-
Aldigin her civic in onu yeri supurecek heralde abi :)
-
arabanın emekliliği gelmiş.
-
-
-
Allah kaza bela vermesin,
Aldığınız hondaların çoğundan fazlası yıpranmış arabalar, hepsinde istisnasız kaporta parçalarında bi ayarsızlık, stoplarda matlaşma, hiç bişey olmasa fotolardan belli olan dalgalanmalar.
Ben para kazanmanızı ticaret yapmanızı kıskanaca değilim allah beraket versin inşallah, ama ileriye gitmek istiyosanız bu işte ufak tefek detayları bence atlamayın. Çünkü yıllardır honda piyasası yükseltenler kim diye bağırıyoruz ama yanlış anlamayın bu tarz araba sahipleri yükseltiyor piyasayı. Yayları kesilmiş artı bide amerikan parkı var diye cıvıcler 20 k etmemeli..
Hayırlı satışlar.
-
Alıntı:
LnchCntrl Nickli Üyeden Alıntı
Allah kaza bela vermesin,
Aldığınız hondaların çoğundan fazlası yıpranmış arabalar, hepsinde istisnasız kaporta parçalarında bi ayarsızlık, stoplarda matlaşma, hiç bişey olmasa fotolardan belli olan dalgalanmalar.
Ben para kazanmanızı ticaret yapmanızı kıskanaca değilim allah beraket versin inşallah, ama ileriye gitmek istiyosanız bu işte ufak tefek detayları bence atlamayın. Çünkü yıllardır honda piyasası yükseltenler kim diye bağırıyoruz ama yanlış anlamayın bu tarz araba sahipleri yükseltiyor piyasayı. Yayları kesilmiş artı bide amerikan parkı var diye cıvıcler 20 k etmemeli..
Hayırlı satışlar.
Zaten bende ona gore uygun veriyorum araclarimi boyasiz tertemiz araclarimda oldu fari tamponu ayarsiz diye bahane bulacak insanlara zaten araba satmiyorum