çekimlerim sayfaya ekleniyor yavaş yavaş arkadaşlar
isim düzenlemelerini gece yarısı yapıcam ***** kandil bugün camide olucam akşam
hayırlı kandiller
Ismet UCAR - YouTube
Printable View
çekimlerim sayfaya ekleniyor yavaş yavaş arkadaşlar
isim düzenlemelerini gece yarısı yapıcam ***** kandil bugün camide olucam akşam
hayırlı kandiller
Ismet UCAR - YouTube
Çamur Oto'nun yaptığı 131 Turbo çok iyidi, Supraya dicek bişey yok... (Otoparkta BG plaka sağdan direksiyon, otomatik Supra vardı, heryer Supra...)
aracın üzerinde 16 plaka vardı camında bg trafik stickerları vardı. otomatik ti.
Sınırdan giriş çıkış için yapıştırılan pul olmasın camındaki sticker dediğiniz olay :)
ismet kardeşim konya da çektiğin videolarıda izlerim bugunkileride izliyorum organızatorle konussanda sabıt bi yer ayarlasalar sana kamerada sabit olsa çok daha güzel olacaktır eline sağlık.
ibizalara nazarım deydı galiba arıza yaptılar :D
daha iyi açıdan daha güzel çekimler yokmu yaw :)
https://www.youtube.com/channel/UCq4...6EiUyYxzqXWxAg
bende yükledim birkaç tane
eray abinin dedıdıgı dogruyms pistın bı bolumu resmen beton her arc aşırı patınajda kalıyor
aşağıdaki oynatma listesinde çekebildiklerim yarışlar var arkadaşlar...
ismet ellerine saglık güzeldi çekimler
teşekkürler kardeşim
Telefon için link eklermisiniz arkadaşlar ...
Valla çekimlerini çok beğendim. Ben şahsım adıma teşekkür ederim yarışı canlı izlemiş kadar oldum. Ancak bazı videoları sonucu öğrenemeden kesmişsin. Sunucunun lafını ağzına tıkar gibi olmuş. :) Her halukarda eline sağlık.
Ellerine sağlık sana imkan verilse çok fena çekimler yaparsın bence :)
O gördüğün adamlar senelerdir bu işin içinde.kaçıncı yarışı olduğundan hberin var mı bahsettiğin kişilerin?senin yaşın kadar tecrübeleri var belki.yarışlarda bundan sonra güvenlik önlemleri bu şekilde olucak bunu yapmak zorunda herkes.antalyadaki olay yüZünden bu şekilde olucak.ayrıca tosfed in isteğide bu yönde.ezbere konuşma bence...