arkadaşlar kredi çekildi elimizde 24 bin lira var bu paraya corolla honda skoda octavia tarzı bi araç bakıyoruz...bir hafta gibi bi sürede araç bulmamız lazım...tavsiyelerinizi bekliyorum
Printable View
arkadaşlar kredi çekildi elimizde 24 bin lira var bu paraya corolla honda skoda octavia tarzı bi araç bakıyoruz...bir hafta gibi bi sürede araç bulmamız lazım...tavsiyelerinizi bekliyorum
Vectra c kasa o fiyatlara konforlu donanımlı güvenli bir aile aracı
bi kaç vectra ya bindik Allah düşmanıma vermesin dedirtti sağolsun :D konforuna yakıtına diyecek lafım yok bu arada...sürekli elektrik arızasından illallah ettirdi
Fiat Marea'ların fiyatları gayet makul model yılı ve km'lerine göre.
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Toledo dizel vereyim :)
biraz daha açık yazsam daha iyi olacak reno fiat pejo grubu istemiyoruz :) belki araba kalmadı diyeceksiniz ama öyle, memur arabası olsa benzinli olsa 1.6 olsa km de 150 bin ve altında olsa çok iyi olur...
bora bakabilirsiniz , temizi her daim memnun eder.
Temiz bir g kasa astra olabilir.ben 6 yıl sorunsuz bindim.bu arada bende amasyalıyım bizim oralar genelde renocu olurlar.orda piyasası hızlıdır diye biliyorum.2006 corollarda iyidir bende dizeli var şuan 1.5 yıldır sorunsuz biniyoruz.şimdiden hayırlısı olsun.
Buradan arkadaşımın aracı bir bakabilirsiniz..
2004 VW Bora Pacific
Nissan Almera Tekna tercihler arasına alınabilir.
kia cerato tercihlere alınabilir gibi.
Bence golf 4 yada bora tercih edin gayet konforlu araç
passat 2001 2002 modellerıne bakablırısın 1.6 bıraz uğraşırsan temızı bulunur onun harıcınde iyi bı borada affedilmez veya golf mk4 başka avensıs dusun toyotanın daş gıbı araba kayaya vur kaya catlar 200 ıle lastık patladı saga sola atmadan yavaş bı sekılde durduk mükemmel bı araç.
temiz bir CLİO RS tavsiye ederim ...
Memur spec. alabileceğin en kaliteli arac bence Bora
Connecting site...