Hadi arkadaşlar, incilerimizi dökelim ve bu foruma yakışır bir karşılaştırma yapalım..:icon_tup: en iyisi hangisi:soru: neden iyi :soru: ve neye göre:beuj:
Printable View
Hadi arkadaşlar, incilerimizi dökelim ve bu foruma yakışır bir karşılaştırma yapalım..:icon_tup: en iyisi hangisi:soru: neden iyi :soru: ve neye göre:beuj:
Mevzu çıkar baştan söyliyeyim. Zaten bu konuların içinde olan bi insan az çok bilir ne alacağını.
Bu araçlar neye dayanarak bir araya getirildi. Görüldüğü gibi performans. :)
S3 hepsinden çoğu yönden üstün.
s3 (10 krktr)
type-r ep3 galiba
Motora işlemler uygulayacaksam type'r alırım..ama konfor performans ve görüntü dersen kesinlikle s3..
Arkadaşlar, s3 demek kolay da..:icon_tup: hesap kitap işi bu iş neler çıkar diğerlerinden o parayı gözden çıkardığında..hatta azına 50000eu nun üzeinde bir fiyattan bahsediyoruz:soru: bu nedenle yorum istiyorum :D:icon_wack
Konu çok alev almaya müsait... Dikkat orman yangını çıkabilir :D
Şahsi zevkim type-r al diyor... ;)
audi S3 derim bende kalitesiyle 4çeker oluşuyla
Eger fıyat karsılastırması yapılmıyosa kesinlike S3 derim.Kalite,performans,sekil şemal hepsi 10 numara.
ben direk s3 derim..
bir kere quattro su var, type r a istediğin kadar turbo yüklemesi yap, quattro olmuyor.. :)
aralarında bir 30 milyar falan fark olur alırken ama bence değer.. hem turbolu araba, oda hediyesi yani... :) ben milleti geçmek için alıcam dersen type r mantıklı görünüyor ama son kasa değil tabi.. ep3
karsılastırılan aracların conceptı bellı nıye konfor goruntu vs konusuluyorkı?
iyi o zaman performanstada S3 :)
Tek kelime tabiki S3......
fıyat performans cupra forever..
yanına konfor karızma performans s3 :):)
Neden Leon Cupra kimse düşünmüyor?süper denebilecek bir fiyata satılıyor diğerlerine göre..ayrıca 240 hp 300 nm tork,çok iyi bir ivmelenme..süper denecek frenler..
Üstelik biraz oynamayla 300 hp üzerine çıkabiliyor :D
247 km/h son hız (ki aşılır,hemde rahat rahat) 0-100 km/h 6.4 sn...:icon_tup:
sesi de çok iyi bu arada ;)