atmosferik 1.8 corsa gsi'a bağlıcam:)
nasıl bağlanır hks type 1 var elimde
amaç 0-100 / 0-400 ölçmek
resimli anlatımı yada bana yardımcı olabilecek bi yazı varmı?:confused:
şimdiden teşekkürler;)
Printable View
atmosferik 1.8 corsa gsi'a bağlıcam:)
nasıl bağlanır hks type 1 var elimde
amaç 0-100 / 0-400 ölçmek
resimli anlatımı yada bana yardımcı olabilecek bi yazı varmı?:confused:
şimdiden teşekkürler;)
ben havaya yazdım galiba sana msnden :D
ah be tech olmasa ne yapcaksınız :)
pazartesi gelince bağlıyım ben allah rızası için..:D
fırsattan istifade yazayım bende, Nissan Skystar 2.5TDI araca takmamız mümkün mü? Motora sağlık olarak herhangi bir yararı olmaz değil mi? Yoksa sadece saçmalık mı olur takmak?
evvet gayet bilinçli kullanıyorsun.
Ek bir bilgi olsun aracınızı istop ettirdiğinizde araç yağlamayı keser ve turbo içerde hala dönüor olur burda turbonun minin dönmesidir.Mile yağsızlıktan vereceği zarar sonucu turbonun ya yağ vermesine yada helvasını yemenize neden olur:D
Konu sahibinin affına sığınarak bende bi soru sormak istiyorum..
Aracı durdurucağımız yere 1 km kala filan düşük devirde kullansak..Örneğin benim araba 2000 d/d max tork veriyor.2000 devir altı kullansam 1 km boyunca durduğum zaman hala turbo palleri dönüyo olur mu?
Sadece meraktan soruyorum..
mars bbastigin anda paller donmeye basliyor zaten .
Aslında para degil turbotimer, keske ben de alsaydım zamanında :)
Cogu zaman üseniyorum beklemeye :D
yardımcı olacak yokmu:confused::confused::confused:
El frenini bağlamıyıcak isen o kısmı sökmene gerek yok sadece direksiyonun altındaki parçayı ve kontak kısmını ilk önce ayırıcan. Genelde kırmızı ve siyah kablo + ve - çıkışları alıcaktır. Bunun dışında kullandıgın turbo timer in markasına göre uçların renkleri değişicektir. genel olarak igntion output olarak 2 tane kablo var bunlardan tekini kontak ceryanı kablosuna bağladıgın zaman ayrı olarak hız kablosu var bunuda gereken yere bağlarsan problem çözülür. el freni hariç. el freni şart değil bence. hız kablosunu bağlamadan da hızı okuyanlar var.. El freni için olan kabloyu da sadece şase lersen olucaktır.
Peki el freninin bağlanmasının ne gibi +sı ya da -si vardır Utku?
Yani bağlasak ne olur? Bağlamasak ne olur?