Az once bi arkadas soyledi. Samatya sahilde gri s2000 cok kotu kaza yapmis. 34 L ... Plaka. Gecmis olsun
Printable View
Az once bi arkadas soyledi. Samatya sahilde gri s2000 cok kotu kaza yapmis. 34 L ... Plaka. Gecmis olsun
Gecmis olsun burdansa
Geçmiş olsun tek tek gidiyor S2000'ler.
Beyazdan griye boyanan arabaymis sanirim
Piyasada ki s2000 ler tek tek azalıyor fiyatlar iyice artacak. Fışırdıyorsa arabayla kaza yapması çok normal geçmiş olsu diyemeyecem ama başkası vurduysa çok geçmiş olsun.
geçmiş olsun inşallah araç içindekilerde önemli birşey yoktur
kötü umarım can kaybı yoktur
benim eski aracım :( beyaz kaplamaydı söküldü komple tekrardan boyanmıstı yeni, soldan girmiş galiba öyle duydum. Kullananda bişe yok arkadaslar
Kullananda birşey yok arkadaşlar
Az yan versinler eger öyle ise oyle degil ise geçmiş olsun
Burda açılan başlık sayısına göre piyasada temiz s2000 kalmaması lazım.
aynen, kaza yaptığı halde gizli saklı kalanları da düşünürsek harbiden memlekette sağlam s2000 yok bu duruma göre.
Zaten 2.0 atmosferik softtop arac 100 binliralara satiliyordu. Icindekilere bir sey olmasin ama s2000de kalmasin istiyorum. Keza vtec ve 1.4is de oyle.
umarım kimseye birşey olmamıştır.
Çok geçmiş olsun kaza yapan arkadaşa, bu sitede zaten kimse arabasına yazılım yapmıyor turbo yapmıyor kimse rollde yapmıyor. Herkes evden işe işten eve.. Herkes profesyonel pist yarıscısı. Sadece S2000 ler fışırdıyor.
Bizde ölelim geberelim bütün s2000 ler parçalansın, herkes rahatlasın.
bi iyi olmuş demedikleri kalmış yazık walla bu insanlara. kim kaza yaptıysa çok geçmiş olsun
kaza yapan konuyu kendisi açmadıysa veya site ahalisi tarafından tanınan birisi kaza yapıp vefat etmedi ise, yara alamadı ise, yardıma ihtiyacı yok ise. bu konuları açmayın artık...
geçmiş olsun, umarım sağlık durumu iyidir.