Merhaba herkese, bir yıl içinde kac kez araba alıp satabiliyoruz vergi ödemeden? Bir de vekaletle araba alıp sattık bir adet o da sayılıyor mu? Bunu öğrenmek istedim yeni araç alacağım sıkıntı olurmu?
Printable View
Merhaba herkese, bir yıl içinde kac kez araba alıp satabiliyoruz vergi ödemeden? Bir de vekaletle araba alıp sattık bir adet o da sayılıyor mu? Bunu öğrenmek istedim yeni araç alacağım sıkıntı olurmu?
Vekaletli satış sayılmıyor diye biliyorum.
Etrafta dolanan söylenti 3 araç satışı yapılabildiği.Vekalet ile satış yaparsanız sayılmaz.
ya herkes 3 araç diyor çevremde senede 4-5 araç alıp satan adamlar var onlara soruyorum böyle böyle bişey vardiye onlarda uzun zamandır al sat yapıyoruz daha çağıran olmadı diyor kimi hemen beni çağırdı diyor kısmet işi heralde bu yaw
Ben de sizler gibi tahmin ediyorum yılda 3 satıs hakkı var vekaletlı satısta sayılmaması lazım . Ama emin olamadık.
konu açılmışken benımde bir sorum olacak. vekalet ile satış yapmak için vekaletname nin satış esnasında yanında olması şartmıdır? noterler arası telefonla irtibata geçilipde halloluyormu?
kardeşim sanırım 4. alırsan sorun oluyor vekaletle alış satışlarıda takip edecekler yeni bi sistem cıkacak diyolardı