-
Yusyumuşacık Boya
Herkese merhaba,
araç elantra ve tipik kore araçlarinda olduğu gibi boyasi çok hassas, naif. O kadar ki kimyasal atik zıçan kuşlara bile ihtiyaç duymuyorum. neredeyse taş yerine kum tanesi bile gelse boya kalkıyor. Araç beyaz ve opak.
Tavsiye edebileceğiniz bişey var mi?
tşk
-
kore ve asya arabaları dünyanın en dayanıksız boyası, yapacak bişi yok
-
rotus sonrasi zimpara yaparken daha gecen hafta jazzda astara geldi, 20 saniyede..
polisajda acemi iken de m85 le civicin camurlukta cikintida astara gelmistim 3-4 sene once..
Kaplama yapan urunlerden birini alacaksin, koruyacaksin, yapacak birsey yok.
-
benimkide beyaz accent arkada hyundai yazısının yapışkanını çıkartmak isterken boyasını komple kaldırmıstım bu kadar ınce boya ılk defa gördım
-
aynı durumdan muzdaribim.sinek yapışsa iz kalıyor.yapacak fazlada bişey yok maalesef
-
Kia spoartege kullandım bir yıl kadar. Tampona yapışan sinek vs için biraz yakın girdim basınçlı su ile. Bozuk para kadar kalktı hemen. Son derece ince atılmış ve dayanıksızdı boyası.
-
Ön kaputumda 4-5 yerde taş carpmasından dolayı boya kalktı ama taş sert sekılde gelmedi bile.Hyundai boya konusunda gercekten dayanıksız.Küçük küçük nokta gibi bazı yerlerde boya kalkma sorunu 2011 model elantra aracımda var.