Keyfli klask emre cekimleri:)
Polo ile olan rollde bmwnin uzunda gecmesini bekledm. Arada cok guc farki yok galiba bmw 200 210hp arasi filanmidir.dizel benzinli farki var gerci..r
06-07-2014, 17:34
ferroo
valla yuruyen araba heryerde yuruyo masallah poloya 2 kısı bıle delı gıbı gıtmış
06-07-2014, 17:36
meganes
kaliteli videolar için teşekkürler :)
06-07-2014, 17:39
yusuf yılmaz
Aslinda cok gereksiz bir roll oldu 3 aracta birbirine cok yakin yalniz ben bu rollde sicakligin ne kadar etkili oldugunu anladim bizim araclara ozellikle cok sıkınca veya 180 km ustune cikinca egzost modifiye sart ancak duz boru degil susturucularin kalitelileriyle degistirilmesi cunku sicak havayi tahliye edemiyoruz ornegin ben polo ile ilk rolumde ki orda tek kisiydi 180 e kadar ondeydim sonra 3.rolum oldugu icin sistim polo beni 180 de 2 boy gecti
06-07-2014, 17:40
tılsım
Alıntı:
M3CSL Nickli Üyeden Alıntı
Keyfli klask emre cekimleri:)
Polo ile olan rollde bmwnin uzunda gecmesini bekledm. Arada cok guc farki yok galiba bmw 200 210hp arasi filanmidir.dizel benzinli farki var gerci..r
Bmw'nin uzunda ağırlık dezavantajını attıktan sonra, tork ve hacim avantajıyla öne çıkmasını bizde düşündük fakat içindeki yakıt sanırım verimsizdi. Eski bmw kullanıcısı olarak yakıt çok fazla etkiliyor. Birde emiş açısından güzel bir kutu içi filtre ile daha farklı olabilir.Tekrar deneyeceğiz bu işlemlerden sonra. Yoksa bmw nin çok başarılı bir gidişi var.
Alıntı:
ferroo Nickli Üyeden Alıntı
valla yuruyen araba heryerde yuruyo masallah poloya 2 kısı bıle delı gıbı gıtmış
Teşekkür ederim.
06-07-2014, 17:54
tılsım
Alıntı:
yusuf yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
Aslinda cok gereksiz bir roll oldu 3 aracta birbirine cok yakin yalniz ben bu rollde sicakligin ne kadar etkili oldugunu anladim bizim araclara ozellikle cok sıkınca veya 180 km ustune cikinca egzost modifiye sart ancak duz boru degil susturucularin kalitelileriyle degistirilmesi cunku sicak havayi tahliye edemiyoruz ornegin ben polo ile ilk rolumde ki orda tek kisiydi 180 e kadar ondeydim sonra 3.rolum oldugu icin sistim polo beni 180 de 2 boy gecti
Yusuf abi, senin 3. rolünde bende vardım sizi çektim. Doğal olarak benim araçta ısındı ve şişti. Hatta yağ sıcaklığını paylaştım seninle. Yakıt aldıktan sonra, ilk denemeleri zaten seninle yaptık. Eksoz modifiyesi arabanın üzerindeki spec'lere göre değişen farklı bir etken. Özellikle yükleyince egt düşürmek için dp' de şart. Süpersiprint'in ufakta olsa stock araçta fark yaptığı aşikar. Güzel aracın var güle güle kullan.
06-07-2014, 18:01
yusuf yılmaz
Eyvallah Mert yalniz o geceden sonra ben supersprint distribitorunede gittim Alp le arastirmaya basladik fiyatlari ss sitesinde komple egzosta bizim araclara dyno verisi arti 18 hp olarak verilmis tabi fiyatlarda muthis alinacak gibi degil..ordada beni ikaz etmislerdi yazin 2 defa sık 3.de sisersin demislerdi bende bunu o sicakta yasadim araba adeta 180 de frenliyor biz bmw ile kisin yaptigimizda mesala durum cok farkliydi gerci onun uzerine bir yazilim guncelleme yapildi bmw de cok iyi olmus ben bu kadar beklemiyordum sanirim benim egzost isine girmem elzem
06-07-2014, 18:11
tılsım
Mert ismim abi. Emre yanımdaki arkadaşımdı çekimleri yapan. Havanın derecesi aracın şişmesinde büyük bir etken kesinlikle. Yazılım çıkarsa cooler, eksoz, güzel bir yağ,dv ve dp şart. Bu arada Bmw başarılı gidiyor ve daha da iyi olacak inşallah.
06-07-2014, 18:16
yusuf yılmaz
Duzelttim Mert sagol:) Emre ye de selamlar tesekkurler cekim icin bmw 220 hp 460 tork imis bu arada son verileri dahada iyi olursa bizi gecer Alp mutlu olsun da bizi gecsin ben raziyim:)
06-07-2014, 18:25
Eyup Duygun
Masallah araclara..
Alp abı gene atmıssın gazını :)
Bmw 163 de agırlık ve tork konvertorlu otomatık sanzumanı arkadan ıtıs olması vs.. cok gucu etkıler.Mesela aynı beygırde 1.9 pd olsa burdakı butun arabaları cok rahat gecer..
06-07-2014, 18:47
ahmet_xy
yusuf abi denemlerde box sökülü müydü?
06-07-2014, 19:12
gp74
Oncelikle roll gecemize gelen tum arkadaslara tesekkur ederim. Sonrasinda da Eyubume ayrica bonus tesekkuru ederim. Parmaklarina saglik ucurtma yapti 120d mizi :D
En hizli stock motorla...20d olma yolunda emin adimlarla ilerliyoruz.
Geceye gelecek olursak cok zevkli cekismeli ve guzel denemeler oldu. Araclar asagi yukari denk olunca boyle guzel goruntuler ortaya cikti. Tabii burda emre kardesimizinde hakkini yemek olmaz kamerasina saglik diyelim onunda
Yanliz o geceye ait kucuk ama etkisi buyuk bir ayrintiyi sanirim arkadaslar eklemeyi unutmuslar. Ben o gece full depo bastim. Yani 2 kisi olarak dusunebilirsiniz. Tahminim 1-1.5 boy daha hizli olabilirdim.
Mert kardesiminde dedigi gibi yakit + bir kac iyilestirmeyle veraber daha da hizlanacagiz insallah...