-
K.K.T.C Drag 1. Tekrar :)
-
hayırlı olsun başaralılarının devamı ;)
-
sen her derece yaptıgında konu acacaksan yanmısız biz
-
:) siteye herzaman giremıyorum amacım reklam da degıl sadece paylaşmak istedım sızde boyle karşılayacagınızı düşünmemiştim pardon arkadaşlar
-
bu şekilde paylaşcaksan hondam.com var orada iyi gider burası honda sitesi değil yani :)
tekrardan tebrikler ;) yanlıs anlama
-
Alıntı:
EKEray Nickli Üyeden Alıntı
bu şekilde paylaşcaksan hondam.com var orada iyi gider burası honda sitesi değil yani :)
tekrardan tebrikler ;) yanlıs anlama
ne demek istiyon arkadaşım.. hondam com da iyi gider derken :confused:
sana kimse bmv team'a git demek istedimi :confused:
-
:) paylaşacak site çok basga arabam olsa onuda koyardım hondayla bı alakası yokkı neyse sende saol
-
-
Alıntı:
civic_EK9 Nickli Üyeden Alıntı
:) paylaşacak site çok basga arabam olsa onuda koyardım hondayla bı alakası yokkı neyse sende saol
yok konunun onla alakası yok aslında :) demek istediğim sadece yarıştan yarışa ben 1. oldum diyip ayrılcaksan orda daha iyi olur demek istedim. :)
-
:) tamam kardeş bukadar gırebılıyorum napayım bundan sora hiç gelmem olur bıter ne gerek var tartışmaya
-
ya öyle deme :) şakayla karışık sataştım. yanlış anladın daha fazla aktif ol aramızda ol :D o manada söledim nereye gidion :)
-
Hayırlı olsun videon var mı?
-
neyse ne başarıların devamını dilerim...
-
cyprushonda sitesine girdim videolar için ancak erişemedim? varsa eğer izleyebilirsek iyi olur.. kırmızı evo 9 ile beyazında kalkışını merak ettim ayrıca :)
Tebrikler... :)
-
Kategoride kimler vardı detaylı belirtsen güzel olurdu..
-
Alıntı:
EKEray Nickli Üyeden Alıntı
ya öyle deme :) şakayla karışık sataştım. yanlış anladın daha fazla aktif ol aramızda ol :D o manada söledim nereye gidion :)
:) tamam tamam biryere gitmiyon şaka yapıyorum bende
-
:) arkdaşlar vıdeolar var ama toparlamaya calışıyorum ben pek çekemedım arkadaslarda falan var yakında çıkar
Sefa_vts :) evo lar harıkaydı
-
Alıntı:
cem Nickli Üyeden Alıntı
Kategoride kimler vardı detaylı belirtsen güzel olurdu..
katagorıde
2 civic
2 toyota windy(starlet)
1 citroen saxo vts
-
tebrik ederim, kıbrısa gelince tekrar bi buluşma ayarlayalımda foto çekimi yapalım :)