dd turbo ep3 ile s3 2.0tfsı motosiklet çekimleridir.yorumlar seviyeli olsun kimseyi üzmeyelim.herkes sevdiği katoride alın terinden para ve emek katıyor...
ilk videoda gaza oturmaları 92-95 km dir 220 gibi bırakıyorlar aradaki fark anlaşıyordur..bu videoda hikmet usta büyük bir tehlike atlattı.allah korusun...çok dikkatliydi iyi bir manevra ile kurtuldu.direksiyon hakimiyeti için tebrik ederim...:icon_tup:
3.videoda 90-95 gibi gaza oturuyorlar 245-250 gibi bırakıyorlar,onları çekeceğim diye attıkları taşlar baya bir zorladı beni yoksa daha yakın çekmek isterdim:)):icon_tup:
Allah Korudu..
O aksam seyirci olarak gelen ve deneme seridinde seyreden cooper ci arkadaslari da saygi ile aniyorum..
08-07-2014, 23:38
CupraR
Araclara massallah.Benim dikkatimi motor cektide :) Videolari 636 ile mi cektin,o nasil gidiyo o araclarla?
09-07-2014, 06:17
zx-10rr
Alıntı:
CupraR Nickli Üyeden Alıntı
Araclara massallah.Benim dikkatimi motor cektide :) Videolari 636 ile mi cektin,o nasil gidiyo o araclarla?
Merhabalar.
Videoyu çekerken kullandığım motosiklet 06 CBR 600rr.636 yi sattim 2 ay önce.
09-07-2014, 06:47
doush
Alıntı:
Hikmet Gönül Nickli Üyeden Alıntı
Allah Korudu..
O aksam seyirci olarak gelen ve deneme seridinde seyreden cooper ci arkadaslari da saygi ile aniyorum..
Ayağınıza sağlık Allah korumuş..
Yalnız 2 şerit yolda deniyor olmanız ayrı bir olay, cooper emniyet şeridinde bekleyecek hali yok ya? S3 sahibinin önüne bir şey mi çıkıyor da öyle fren yapıyor arkasında giderken siz o kadar yakın, type-r s3 gibi durmaz ki? cooper olmasa kamyona doğru fren yapacaktınız, cooperın orada olup olmaması değil yani
09-07-2014, 07:58
Aytacd
3. video en güzeli olmuş elinize sağlık ; dar yollar sıkıntılı olur dikkat etmek lazım
09-07-2014, 12:03
BMK TypeR
Alıntı:
doush Nickli Üyeden Alıntı
Ayağınıza sağlık Allah korumuş..
Yalnız 2 şerit yolda deniyor olmanız ayrı bir olay, cooper emniyet şeridinde bekleyecek hali yok ya? S3 sahibinin önüne bir şey mi çıkıyor da öyle fren yapıyor arkasında giderken siz o kadar yakın, type-r s3 gibi durmaz ki? cooper olmasa kamyona doğru fren yapacaktınız, cooperın orada olup olmaması değil yani
videoda gözüktügü gibi değil dikkat ederseniz ben fren yapınca typer hemen fren yapmıyo, arada mesafe var, orta şeritte tırlar vardı gazı kesip fren yaptım, cooper sanırım izleyicilerden emniyette durması lazımdı,
09-07-2014, 13:39
Mpower
Valla s3 e maşallah çok fena ayrıca typer ın sahibinide allah korumuş çok iyi kurtardı