Arkadaslar porsche hakkinda pek bilgim yok fakat bu araci satin almak istiyorum ne diyorsunuz ??
Connecting site...
Printable View
Arkadaslar porsche hakkinda pek bilgim yok fakat bu araci satin almak istiyorum ne diyorsunuz ??
Connecting site...
Hakotech nickli üye satıyordu galiba arabasını istersen bi araştır.
çok uzun süredir ilanda bu araç ve galerinin sanırım. bi araştırın, araç galerininse eğer hiç bulaşmayın. sahibinden bulmak daha hesaplı olur. hem de baya.
Haklisin aslinda sahininden bulmak daha ucuz ama bu arac gozume geldigi icin bununla ilgilendim.dedigini dikkate alicam tesekkurler
Evet onun araci beni biraz asiyor sagol genedeAlıntı:
Hakotech nickli üye satıyordu galiba arabasını istersen bi araştır.
yıllardır galeride, hemde 911 de aynı yerde duruyor. Sürekli degisik degisik fiyatlarla ilan açılıyor. İyi bakmak lazım..
Daha onceki fiyatlarini hatirliyormusun hic
Km orjinal degil.
Motor sanziman iyi bakilmali.
İc kozmetiklerede hatalar var.
13 yasinda bir otomobil bakiyorsunuz,aman dikkat. En ufak bir pardon 10-15.000€ dan baslar...
bi ara arızalı bi şekilde 100.000 e satışa çıkmıştı o arabaya benziyor ama emin değilim
Motoru 1 sene once sıfırlanmıstı,kozmetık kotu,fıtıller degısmedıyse bıtık,on sol davlumbaz yoktu,vaktı zamanında 100 bın lıraya almadıgım bı aractır:)
Cok tesekkur ederim arkadaslar cok sagolun bilgileriniz icin simdilik kalsin bu arac o zaman
Arkana bile bakma...
996tt alicaksanizda cok ama cok iyi arastirin.
kodumun arabası fotodan'da bişeye benziyo
motor, şanzıman, kozmetik yok yok
Aynen arkadaslar haklisiniz resimlerde butun arabalar cok farkli duruyor gidip bakmama bile gerek kalmadi artik
Connecting site...
Arkadaslar bu araca ne diyorsunuz bu model fiyati neden ucuz olabilir bu kadar acaba
km sine içine dikkatlice baktın mı ?
Tavan hariç boyalı olmasından dolayı olabilir.
Yüksek ihtimal kayıtta vardır.
Bayramdan sonra sorgulayabilirim istersen
Yani zahmet olmazsa sana eger cok makbule gecerAlıntı:
Tavan hariç boyalı olmasından dolayı olabilir.
Yüksek ihtimal kayıtta vardır.
Bayramdan sonra sorgulayabilirim istersen