-
Herşey Tamam :) :) ( 32 HR 034 )
-
Jannnnt diye bağırıyor gerisi maşşallah süper olmus emeğinize sağlık :)
-
canavar gibi maşallah kazasız belasız binin :)
-
Maşallah kazasız belasız binin cogu yerınde uygulama olmus ;
acilinden kafadan en az 3 cm basılmak istiyor ; belkı orjınal janta denenebılır ...
-
Ön tampondaki sinyal de değişse güzel olur sanki :) Maşallah güzel araç
-
Çok Tesekkürler Çok Sağolun... Araç üzerinde Eibcah 5 cm Sportline Yay Mevcut Bir Bakla Kestircez :)
-
On tampondakı turunculuk estetiğini bozmus onun harici cok yakısıklı masallah. :)
-
Arkadaşların dediği gibi ufak tefek göze çarpan kısımlar var tampondaki turuncular gri tonlarında sırıtmış farlara uygun bi renk olsa fena durmaz sanırım emeğinize sağlık kazasız belasız
-
Çok Tesekkürler Arkadaşlar Olmazsa Onlara Siyah Film Çektirim Tam Olur O Zaman Ne Dersiniz ? Sökme Sansim Yok Çünkü Maalesef.. :(
-
Tayfun abi zevkli adamsın bitek gözüme batan ön plaka oturmamış gibi :) onun dışında gayet güzel maaşallah:icon_tup:
-
Jantlar cok boğmuş turuncu sinyaller bide renault logosu orjinal olsa süper olucak.
Nazar değmesin maşallah
-
Jantlar RS jantı olsa daha bi güzel dururmuş gibi geldi bana. Ama bu halide gayet yakışıklı olmuş :)
-
Faz 2 stop düşünülüp, jant değişmi yapılıp, fardaki folyo sökülürse canavar olur. Çok sevdiğim bir araçtır megane 2 4 sene kullandım. fiyat/performans göz önünde bulundurulduğunda gayet mantıklıdır. Kazasız belasız sürüşler dilerim.
-
Çok Tesekkürler Arkadaşlar ;
Plaka Pleksi Kalinliğindan Oturmadi Takimi Bozmamak İçin Çikarmakta İstemiyorum Bakalim :) RS jantlari 5 Bijon benim arac uymuyor maalesef.. Renault logosu için farkli bir planim war onu uygulayacağim ...
-
jantlar dısında cok guzel duruyor
-
Maşallah Kazasız belasız keyifli sürüşler.
Cam rüzgarlıkları çıksa iyi olur sanki.
-
-
-
İlk defa megane hoşuma gitti. Sadece acaba 1 parmak daha mı basık olsaymış dedim