http://m.youtube.com/watch?v=hmtH8TtYtSc
Printable View
Her 2 Araçada Maşallah Abı Typer Bi Başka gidiyor ..
Maşallah sesi yeter
Maşallah her iki araca da..Uzunda MeganeRs yetişmeye başlar diye düşünüyordum ama sabit kaldı üstlerde de..Type-R'ın specler nedir?
kaçta bitiyor roll ?
bu megane rs 300hp mi şimdi ?
Sanırım Megane bir üst viteste basmış
masallah araclara cok net ızlemıs olduk
Kelalper nickli beyfendinin yürürünü anlata anlata bitiremediği ama nedense surekli farklı bahaneler bulup cıkıp denemedeği megane rs mi bu ?
Eğer oysa soru işaretleri cevap buldu.
Deneyen araclara masallah.
megane rs lerin typer geçtiği günleri göremicez heralde :D maşallah araçlara
ben mi bu araba ile denememek için bahane üretmişim. Nerenizden sallıosunuz yaw. Bu araba yapılırken ben megane ı çoktan satmıştım. Ocakta sattım ben arabayı. Şaka mısınız. yapılmadan önce denediğimizde de araya tır parkı sokudum zaten.
Bs type R ile red s2000ile yürüdü benim megane. Bursada semihin roccosu type r ın denediği sarı rocco ile aynı specte. ben 255 lik ayardayım. videosu bu. 266 hp verdiği ayarda değil. Yazarken ayık olun.
vol2 - YouTube
ulan millet amma atıp tutuyor ya :)
alper abinin RS'in bizzat yürürünü gördüm.kimse boş beleş konşmasın bence.anlattıgınız RS buysa şayet ya bahsedilen güçlere göre o araçta sıkıntı var yada typer 350 hp :)
Maşallah deneyen araclara
Semih kardesim megane yavas degil roccoda oyle ama typer da hizli tabi bide su vsr sanirim inanc dostumdur kendisi ztn 1 5 bar basiyo biliyorum dun bi denemede 1 3 bar basiuo dedi 3 4 kere denedik sonra kardesimz duydum sanzumanda sorun yasamis cok gecmis olsun beyler burda kimse kimseye kotu yorum yapmasin artik kimse yavas degil iyi formlar semih 350 hp keske olsa ☺️ Sadece 230 hp
Daha once stg 2 mrs nin nasil yurudugunu gayet yakindan defalarca gordum.Bu videodaki mrs bildigim kadari ile setup olarak stg 2 den fazla.Mrs'de bi aksilik oldugu asikar.Typer zaten gayet iyi yuruyor son 2 gundur izledigimiz videolardan belli.Masallah 2 aracada