DUAL FLAMETHROWER - Epic Aventador Rev Battle - YouTube
Gurbetteki vatandaşlarımız olabilirlermi diye düşünmüyo degilim :D
Printable View
DUAL FLAMETHROWER - Epic Aventador Rev Battle - YouTube
Gurbetteki vatandaşlarımız olabilirlermi diye düşünmüyo degilim :D
"Madem Türksün Göster Ürksün"
pet plaka bi arap kökenli adamın araçları genelde oğlu şov yapıyo,instagram da falanda var ... mr pet diye aratınca google dan cıkar
şaşırmışlar
sonra biz apaçi oluyoruz:)
eskiden bu super sportlar icin hayal kurardik kullanan insanlar cok elit kaliteli insanlardi ne olduysa 2000 lerden sonra tum dunyada bir apacilik bir barzoluk bu nedir lan
yalnız o kadife kaplı ferrari nedir ya :eek: bunlardan daha apaçi geldi bana :hahaha:
bunların kapıyı açıp gezen modelleri vardı ya
Hey gidi londra sokakları.. Bunların gazladığı falan yok anca boşta gaz verirler.. 30 mili geçemezler o arabalarla.. :D Boş yere benzin yakıyor işte beynini yediğimin adamları.
Kadife ferro fenalarda :D bizim burda olsa polis coktan baglamisti
Türkiye'de olsa egzosttan bağlardı polisler :D
ya araptır ya hindistanlı londrada sallasan lamboya ferroya çarpıyo zaten hep te bunun gibi tiplerin altında genelde.
Bunları izleyince aklıma bunların türk versiyonu, ünlü, ortaokul ve liseliler arasında modifiye birincisi olan ***** şahıs geldi :D Onun da benzer videoları falan vardı :D
öfff sesleree :)
bir honda civic değil :D :D :hahaha:
şaka bir yana güzel araçlar gerçekten ama yaptıkları hareketler olmamış
? Apacinin babası bunlar
şahinciler yapınca suç oluyor sonra :D :D
Amma gorgusuzlermıs be ben utandım ızlerken :) O vdeo cekmek ıcın onca yol kosturan elamanlar ya hasta yada para ıle tutulmus adamlar olumune kosuyolar arabanın arkadasından :D