Hızlı Gençlik Bölüm 1 (Gerçek Kesit Oyunculuğu İçerir) - Video - Alkışlarla Yaşıyorum
oyunculuk biraz daha iyi olsa :D
Printable View
Hızlı Gençlik Bölüm 1 (Gerçek Kesit Oyunculuğu İçerir) - Video - Alkışlarla Yaşıyorum
oyunculuk biraz daha iyi olsa :D
dobloyla partner kalkana kadar 8.30 dakika dayanabildim
en hızlı değilde 0-100 en uzun sürede kim ulaşırı yarısı yapsalar fena sıkıntı çıkar :D
bide sevindirici gelişme var cadde hikayelerindeki gibi enazından kaldırma karşı kalkmıyorlar :hahaha:
http://b1302.hizliresim.com/16/u/kj2z6.jpg
ben çok beğendim sadece oyunculuklar sıkıntılı :)
Flash tv tadinda izledim oyunculugu. Ozellikle tamirhanedeki atarlanma sahnesi :))
Ama yinede tebrik etmek laizm ugrasilmis emek verilmis. İlk denemeler vasat olsada sonradan kaliteli isler cikabilir
videoyu acilen yunanistanın üzerine yıkmamız lazım yoksa durum çok kötü.
tam caps'lik bir video olmuş.
videoyu çekerken hissettiğim "unlimited 500+"
gerçekte olan "hızlı gençlik bölüm 1" :D
QankhalaRlA YarHışH QeyFie
İnşallah devamındki başarılarında uzun müzikli bomboş geçen sahneleri atarlar.
Bu yorum kopardı:
100 hp den yüksek araç yok ne hızı :D
şu çalan şarkıyı bi ara çok aramıştım bulamamştm :D hızlı ve öfkelide çalıordu heralde iyi oldu :D
"fakirler ölsün diyen karı haklıymış" yazmış :)
11.38'deki vites atışı efsane :)
Yarışı başlatırken 2 araba arasında kalmamış arkadaş helal olsun..Birde sanırım REnault Flash'tı;lastikler sağa dönük şekilde kalkıyordu..Yandakine korku verme şekli sanırım..
bırakın şimdi romeo'yu poors must be dea !
İlk yemek sahnesine giderken sarı civic'teki arkadaş giderken camdan atlayacak sandım o ney öyle ? Anladığım kadarıyla kafa basıp amerikan park takan hızlı olmuş burda. Oyuncu + Hp eksikliği var :) Ama tofaşlı arkadaşın garajı görmek isterdim :D Yinede emeğe saygı :)
videonun altındaki yorumlar çok iyi kendilerini farkedip italyaya itelemişler demiş biri :D tamirhane sahnesinde döner bıçağı falan çıkmasını bekledim zaten itibarımız sıfırdı çevrede polislerin gözünde videodan sonra hiç şansımız kalmadı.