Dün geceki güzel sohbetimize konu etmek için yaptığımız denemeleri sizin içinde paylaşmak istedim :) uzun zamandır yaptığım en keyifli denemelerdi araçlarada sahiplerinede maaşallah :D
Bu kadar alakasız ama denk araçlar :) valla bravo cok güzel denemeler olmuş
06-08-2014, 21:31
Gko
son video 60-110 olmuş hahaha :D
3 aracında maşallahı var valla çok zevkli olmuş izlemek bile keyif verdi
06-08-2014, 21:32
speed_emre
way wayy canavar uyandı uykusundan maşallah deneyen araçlara çok güzel denemeler olmuş gerçektende :) astra formunda görkem abi :) s3 le baya kafa burun gitmeler olmuş uzunda s3 gelmeye başlamış o nasıl oldu anlayamadım :D 4 ceker araba :)
kazasız belasız tekrardan...
06-08-2014, 21:40
Gko
Alıntı:
speed_emre Nickli Üyeden Alıntı
s3 le baya kafa burun gitmeler olmuş uzunda s3 gelmeye başlamış o nasıl oldu anlayamadım :D 4 ceker araba :)
araba sarmadıgı zaman ön çeker sadece quatroda
06-08-2014, 21:42
Görkem
Alıntı:
Aytacd Nickli Üyeden Alıntı
Bu kadar alakasız ama denk araçlar :) valla bravo cok güzel denemeler olmuş
tek ortak noktaları hepsi 2.0 turbo motor :D gerçekten öleydi,,hiçte denenmemiş araçlar olduğundan bizim içinde çok keyifliydi
Alıntı:
Gko Nickli Üyeden Alıntı
son video 60-110 olmuş hahaha :D
3 aracında maşallahı var valla çok zevkli olmuş izlemek bile keyif verdi
aynen tam bastım baktım yanımda kimse yok aramızda hırs geçme geçilme derdi olmadından hemen bıraktım ;)
Alıntı:
speed_emre Nickli Üyeden Alıntı
way wayy canavar uyandı uykusundan maşallah deneyen araçlara çok güzel denemeler olmuş gerçektende :) astra formunda görkem abi :) s3 le baya kafa burun gitmeler olmuş uzunda s3 gelmeye başlamış o nasıl oldu anlayamadım :D 4 ceker araba :)
teşekkürler Emrecim :) S3 le 2. denemem aslında son denemeydi biraz şiştik sanırım artık arka arkaya sıktığımdan hepsiyle benim araba hiç dinlenmedi :icon_tup:
06-08-2014, 21:43
speed_emre
maşallah keyifli olmuş çok evo son hızlarda gidiyor ama diren astra diren opc olmuş :D
06-08-2014, 21:52
OmerRS
Arabalar baya denkti gerçekten.
Videolara da şimdi bakıyorum Astra çok güzel bitirmiş vitesleri.
06-08-2014, 22:08
iynn-RS
Maasallah hepsine.Arabalar denk , sahipleride kafa dengi olunca sorunsuz , sıkıntısız, bol muhabbetli guzel bi bulusma oldu:)
06-08-2014, 22:12
Görkem
Alıntı:
iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı
Maasallah hepsine.Arabalar denk , sahipleride kafa dengi olunca sorunsuz , sıkıntısız, bol muhabbetli guzel bi bulusma oldu:)
aynen öle oldu ,, heleki Evo la denememiz resmen 270km de foto finish lik :D kamerada bile görünmüyo komple yan yanayız :D
06-08-2014, 22:21
alicancalis
Keyifli denemeler oldu gercekten. Arabalar ayarlasaniz bu kadar denk olmaz. Keyifliydi gercekten. Kendimi vites atma sinavinda gibi hissettim.
06-08-2014, 22:41
FaBeRgE
Maşallah araçlara, çok güzel denemeler olmuş...
06-08-2014, 22:50
M3CSL
Masallah. Evonun yuksek hizda o kadar tutunmasina sasirdim sadece.
06-08-2014, 22:54
evolution_9
Alıntı:
M3CSL Nickli Üyeden Alıntı
Masallah. Evonun yuksek hizda o kadar tutunmasina sasirdim sadece.
aracımda limitör var 270 i geçmiyor devrim henüz bitmemişti daha önce eski sahibinin yükelttiği yazılım varken 278 civarı gördüm şu an oem yazılım var
Araclarin hepsine masallah kazasiz belasiz.Evo hem agir hem surekli 4 ceker hemde yazilimsiz halde yuksek suratlerde muthis ilerlemis.Ne kadar potansiyeli oldugunu az cok tahmin edebiliyoruz bu durumda.Cok guzel denemeler tebrikler.
06-08-2014, 23:48
evolution_9
Alıntı:
Görkem Nickli Üyeden Alıntı
aynen öle oldu ,, heleki Evo la denememiz resmen 270km de foto finish lik :D kamerada bile görünmüyo komple yan yanayız :D
arada heralde 10 cm bile yoktu çekim biraz daha kaliteli olsaydı çok keyifli video olurdu
07-08-2014, 00:26
tdipower
maşallah astra çok güzel yürümüş elinize sağlık :)