Arkadaşlar merhaba,
Geçen hafta götürdüğüm aracımın egsozu inanamayacağınız kadar sessiz olsa da ;
"14.3.2 Egzoz: ilgili yönetmeliğe uygun değil " madddesinden ötürü vize alamadım.
Sizce ne yapmalıyım ?
Printable View
Arkadaşlar merhaba,
Geçen hafta götürdüğüm aracımın egsozu inanamayacağınız kadar sessiz olsa da ;
"14.3.2 Egzoz: ilgili yönetmeliğe uygun değil " madddesinden ötürü vize alamadım.
Sizce ne yapmalıyım ?
bende kat yoktu fireflow orta var sonra orjinal 51 boru bu sistem ile bugun geçtim.koltugumda biraz yırtık vardı agır kusurdan kaldım :D
nasıl yani koltuktaki yırtıktan mı kaldın? şaka mı :D
bu arada gittiğin istasyona bağlı aslında bizde katsız geçtiğimiz yerler oldu.
ewet 10 cm civarında yırtık var agır kusur diktir gel dedi.üstüne dandik bi klıf taktm gittim geçti :D
Orta susturucu olmadan geçermiyiz? Egzoz emisyonum yok onuda alabilirmiyim acaba orta susturucusuz?
egsoz muayenesini yaptirmistim, sadece tuvde dedigim maddeyi belirttiler.
son susturucu orjinal takmistim, orta da vardi... ortanin ici bos dediler ama degildi, kaynak izi bile yoktu.
tekrar muayene randevusu mu almaliyim?
ayni tuv istasyonuna mi gitmeliyim?
izmirde herhangi bir bolgedeki tuvde tanidigi olan ve yardimci olabilecek varsa cok memnun olurum :)
Tekrar için de randevu almalısın yoksa sıra beklersin benim gibi :D
internetten alırken seçenek çıkıyo muayne tekrarı diye
izmir'de tüv ile ilgili (özellikle çiğli) yardımcı olabilecek arkadaş var mı acaba?
Konusu açılmışken bende bir soru sormak istiyorum.
Şimdi aracımda kat var ortada süpersprint sondada supersprint var ancak eksozların altında Renault supersprint yazıyor. Araçta clio RS bu yazıdan dolayı geçer miyim yoksa bu orijinal değil derler mi?
erdem, sanirim sana git yetkili servisten belge al bile demisler, seni sevmediler bence.
baska yere git.
4 çeker aracın fren testinde roller'a gerek olmadığını söyleyen tüvtürk yetkililerine rica edip zorla roller koydurduktan sonra bahane bulamayıp egsoza taktılar... herhangi bir ses olmamasına rağmen !
yetkili servis de maalesef bilgisiz abi :) herhangi bir kaynak izi olmamasına rağmen, orta susturucunun içi boş diye tutturdular:icon_wack (dıştan vurunca sesinden anlamışlar ama kaynak izi bile yok)
başka istasyon için bir ay beklemem lazımmış :icon13: şu yaz sıcaklarında bir ay arabayı yatırmaktansa biran önce halletmek ve kullanmak istiyorum :) zaten senden aldıktan sonra totalde 3000 km yapmadım abi :o
izmirde Tüv'de tanıdığı olan birileri çıksa da mağduriyetimi anlasa :)
Eski arabami alan arkadas bu ay muayneye girdi ve hic bisey sokmedi arac durumu aynen soyke;
On 7 arka 6 cm basik onde 8.5 arkada 10 ofset jant ve strec lastikler
On cam dahil lumar aynali film
Camlarda stickerlar vs.
Amerikan park
Dedigine gore gidip gireyim en azindan eksikleri soylesinler beyse yaptirip yeniden girelim..
Bu arac bir iki hafif kusurla gecti :)
Yani bu garip ulkenin yasalari ve icindeki garip insanlar... bir tarafta park halinde durmasi bile tehlike arz eden araclarin muayneli trafikte dolasmasi diger tarafta koltugu yirtik diye muayneden kalan araclar...
Cehalet dolu bir ulke baska hic bisey degil