istanbul ici dovmeci tavsiye eddbilicek olan varmi ? kaliteli is cikarticak hijyenik yer ariyoruz
Printable View
istanbul ici dovmeci tavsiye eddbilicek olan varmi ? kaliteli is cikarticak hijyenik yer ariyoruz
kanka avrupa yakasi olursa iyi olur tabi konusnda uzman hangisiyse ona giderim
Kurtuluscelik.com Tattoo Kurtulus Çelik Dövme Tattoo
Buyrunn. Kurtulus baya iyidir abi. Fakat caddebostanda
bakırköy forever tatto eto:0539 413 2144 hakkının selamı var dersen yardımcı olur arkadaşım abi
birolerinin selami olursa ah guzel olur bide yaptiranlar kendilerininkini resim atarlarsa memnun olurum
benim hiç tattoom yok fkat size özelden face linkini atayım ordan bakarsınız konuşursunuz...
Reşat Gül . Street Body Art @Bakırköy
Dünya çapında da hatrı sayılır bir dövmecidir. Yurt dışındaki tattoo dergilerinde çalışmaları mevcut.
Hijyen konusunda zaten aşırı titiz. Yaptığı çalışmalar da internette mevcuttur :)
Şu an tek problem randevu, çok aceleniz yoksa bi uğrayın randevu hakkında görüşün derim.
turkiyede Coşkun Şakreden başkasına yaptırmam.. ama izmir işte...
bide unutmadan
http://tattooideascenter.com/wp-cont...ap-Tattoos.jpg
Bnm tercihim danny garcia ve budakan tamer dir cem abi.
abi arkadasımdır çokta kafadır hijyeniktir fiyatıda arkadas güzelligi yapar :) taksimde studyo kırmızı
Studio Kırmızı Tattoo Shop | Unique Living Art (Taksim Dövme , İstanbul Dövme ,İstiklal Dövme)
Dream tattoo Kadıköy
her dövmeci her dövmeyi iyi yapamaz, tavsiye ederken bence ne tarz dövme yaptırılmak isteniyor onu öğrenip ona göre tavsiyede bulunun.
danny mesela renkli dövmeleri çok güzel yapar ama mesela tribal dövme yaptıracaksan doğru adres değildir...
old school bir dövme yaptırılacaksa ben de kadıköyde negatif tattoo çağatayı öneririm, eski ve çok iyi bir dövmecidir.
Avrupa yakası demişsin abi ama dany garcia diyorum kesinlikle :) Carolita1907'da önermiş, adam işini çok iyi yapıyor..
yabancıya gitme gel bi ağzını burnunu kırıvereyim senin :D