-
Renault Elektrikli ZOE İle Sizde Tanışın
-
Fiyat ve menzil nedir? Bir de fluencelerde olduğu gibi aylık abuk sabuk depozitolar isteyekelr mi yine?
-
Reno bu işi iyi götürüyor yatırımlarını güzel yapıyor. Güzel olmuş araç.
-
Paylaşım için teşekkürler ama şekilsiz kabus olmuş araç!
-
Paylasim icin tesekkurler :) kaputun altinda motoru goremeyince bir yadirgadim :D
-
Fluence gibi koca bagaji iptal etmemeleri iyi olmus. Tasarim bencede berbat.
-
79Eurodan başlayan fiyatlarla akü kirası mevcut
-
Batarya kirası bunların en büyük sorunu
Fluence ZE bakınmıştım bi ara tam benlikti menzili iş yerimde rahatlıkla şarj edebilmem falan
ama Km ye ve yıla göre garip garip € bazında ücretleri var
Tam detaylarınada ulaşamadan macera aramamak adına salla gitsin demiştim
Bu kiralar yüzünden hala diyebilirim
-
aracın kendisi kac lira peki ?
-
Alıntı:
MatraX_07 Nickli Üyeden Alıntı
79Eurodan başlayan fiyatlarla akü kirası mevcut
başlayan derken seceneklerimi var acaba
buarada cidden çok sıfatsız tipi
-
Alıntı:
GökhanOluk Nickli Üyeden Alıntı
aracın kendisi kac lira peki ?
Fluence aküsüz hali 75k TL civarı idi. İlk çıktığı zamanlar...
Alıntı:
Berkan Nickli Üyeden Alıntı
başlayan derken seceneklerimi var acaba
buarada cidden çok sıfatsız tipi
Evet var. Akü kapasitesine göre iş değişiyor. Alıcı yılda ort. kaç km yapacağını söylüyor, satıcı ona uygun aküyü belirleyip bedelini söylüyor. Aküler garantili. Olası bir sıkıntıda birebir değiştiriyorlar. Fluence larda kampanya vardı. ZE alan kişi uzun yola çıkacağında ZE'isini emanet edip Fluence otomatik dizeli bedavaya kiralayabiliyordu.
-
hala tam oturmadı bu iş
yok akü kirası yok menzili
sanayiye soksak mındar ederler aracı :D
-
Tövbe bismillah bu arabaya ne olmuş ekmek kırığının üzerinden geçmiş galiba ? Bidünya para harcayıp ortaya böyle şekilsiz bi araba çıkartmak ayrı bi yetenek 75k tl araba olsa aylik 250, 300 tl de aküye verseniz iki yılın sonunda bakımı vs ile bu araçın maliyeti 100 bin lirayı bulur satsan kim alicak bence biz bu teknoloji için biraz daha beklemeliyiz.
-
Tasarruf icin alip bide dunya aku parasimi veriliyor? Ne anladim oyle tasarruftan.
-
israildeki batarya firması gümlemişti sanırım. o nedenle eldeki fluence'ler satılmıyordu. nedir son durum?
-
fluence z.e 2011 den beri piyasada kaç adet satıldı ????
Elektrikli otomobillerini motor gücüne göre yüzde 3, 7 ve 15 olmak üzere 3 ayrı kategoride ÖTV alınıyor. Motor gücü 85 kilovatı geçmeyen binek otomobillere yüzde 3, 85-120 kilovat arasındakilere yüzde 7 alınıyor.. zoe da benim bildiğim 60kw 80 beygire eş değer motor var.. yani yüzde 3 nerdeyse hiç vergi alınmıycak..
olay twizy meselesine dönerse zaten zoe nunda fiyatı tahmin etmek zor değil .. twizynin ingiltere fiyatı 6800 sterlin iken yani türk lirası 25 bin tl ye denk gelirken türkiye fiyatı 14.400 euro 41 bin tl..
Prices - Twizy - Renault Cars - Renault UK
Renault-Modeller-Elektirkli Araçlar-Twizy-Fiyat
zoe da avrupa fiyatı 13.700 bin euro civarı galiba twizy den biraz mantık yürütürsek türkiye fiyatı rahat 60 bin tl den başlıycağını düşünüyorum belki geçerde.. aylık kirasıda cabası..
-
biraz yayılsa küçük swaplarla şarj da ederiz bunu. biraz daha yayılması lazım :)
-
transformersın vasfiye teyze versiyonu gibi olmuş
-
Teknoloji güzel iyi hoş fakat ben bu firmalardaki/insanlardaki elektrikli arabaları uzay aracı gibi gösterme merakını çözebilmiş değilim. İnternette elektrikli araba yazdığım zaman o kadar biçimsiz sinir bozucu araçlar çıkıyor ki karşıma şaşırıyorum. Bu ilandaki aracın işlevselliği hakkında zerre bilgim yok ama bir son kullanıcı gözüyle tipine baktığımda bu araba benim için sınıfta kaldı. Dışını bir hayli cafcaflandırmaya çalışırken ön göğüs kısmı bu kadar özentisiz yapmış olmaları da ayrı bir tezat. Klimanın olduğu konsol sanki unutulmuşta sonradan emaneten tutturulmuş hissi veriyor
Ek olarak bunlar şahsi görüşüm olup (zevkler ve renkler) birkaç resim üzerinden değerlendirme yapılmıştır. Aracı yakından görmek gerek.
NOT : Yanlış bir kelime kullandıysam affola.