-
Honda Integra Yardım
Arkadaşlar herkese selamlar öncelikle. Şu sıralar 1 sene civarı ayağımı yerden kesecek birazda gideri olan bir araç bakıyordum ki Integrayı gördüm. 1.8 140 hp ayrıca japon motor ileriye dönükte bişeyler yapılabilir. Yalnız bu araçlar hakkında hiç bilgim yoktur desem yeridir. Nedir ne değildir, kronik sorunu var mıdır, motoru alt takımı sağlammıdır, benzinde lpg de ne kadar yakar, yedek parça problemi var mıdır ortalama ne fiyatlar olur. Daha önce kullanan bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
-
Bu arada parça sitelerine baktım bazı sitelerde hiç yok bazılarında da fren balataları falan var sadece. Parça çok problem olacak gibi sanki ?
-
Arkadaşlar bu arada Toyota Corona yada bakıyorum, sizce hangisi karşılaştırmalar nasıl olur yardımcı olursanız sevinirim.
-
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...73736864/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...73063220/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...35466127/detay
Arkadaşlar yok mu hiç integracı bu forum hondacıydı bir de lütfen anlayan arkadaşlar yardıımcı olsun. Şu 3 araçtan hangisi alınabilir mesela bunların geçmişi hakkında bilgisi olan arkadaş var mıdır?
-
Macerayi severmisin? Yoksa arabaya binmekmi amacin? Eger ugrasirim dersen al integra hepsi sorunsuz desede dunya masraf var karar senin
-
Cevap için teşekkürler. 0 masraf elbette beklemiyorum ama bir araba parası daha yerse kalsın tabiki. Mesela son arabam 2005 alfa 156 idi. Ona da herkes çok masraflı diyordu 1 sene bindim yaşından dolayı ses yapan bir kaç şeyini değiştirdim sadece, gayet sağlıklıydı. Bunda ne olur 10 liraya arabayı alsam misal 3-5 binde motordur yürüyendir bi kaç ay içinde sağını solunu yaptırsam 2-3 sene rahat binemezmiyim ? Sürekli problem çıkarmaya devam ederse dediğim gibi kendi kadar para yerse kalsın. Şu bütçeyle başka ne alınabilir ki ?
-
Bu arada amacım binmek normalde günde 40 ile 100 km arasında yol yaparım. 2 haftada bir 300-500 km uzun yol yaparım.
-
hertürlü fiyatına göre alınabilirdir merak etme. ama düzgününü al 9 lira hurdasına vewrecegine 12-15 arası cok cok dirilerini bulursun 9 a aayım 5 lira harcayım deme o iş integrada öyle olmaz çok kere tecrube ettik emin ol düzgününü al
-
İntegra ayağımı yerden kessin arabası değildir. Görürsün, aşık olursun, binersin, inemezsin, o zaman nazına katlanılır, derdi çekilir olur senin için. Yoksa ayağımı yerden kessin diyen adam aylarca parça beklemekle uğraşmaz.
Parça sitelerinde doğrudan parçasının olmaması normal. Araba yok zaten piyasada, ne parçası... Mekanik parçalarının bir kısmı civic, bir kısmı crv, accord vs dir. Mekanikte sorun yaşamazsın. Ama kaporta lazım olursa ebay'den parça arasın kendine çıkmacılarla akraba olmak istemiyorsan.
Tadı hala damağımdadır integra'mın. İkinci araba olarak her zaman düşünürüm.
-
Gözüm korktu parça sıkıntısından dolayı ben 1 ay parça bekleyip araca binemezsem ölürüm. Biraz yardımcı olun 10-14 aralığında ne alınabilir Corona için düşünceleriniz nelerdir?
-
parça sıkıntısı yok temizini oynanmamışsını alırsan kafan rahat binersin.
-
satılıklarda khk integra var.
benim eski aracımdır, kilometresi orjinaldir.
hiçbir masraf etmezsin.
alınacak 1 no'lu araçtır.
zamanında integra hakkında bilmeniz gerekenler diye bir konu açmıştım ve birçok integra kullanıcısının yorumları tecrübeleri mevcuttu.
site yenilenince gitmiş sanırsam. google'da bir arat istersen yinede.
-
ucuzunu alıp rezil olursun... en temizi bile para harcatır... satması zordur... parçası yoktur.... olsada pahalıdır... tamamen sabır ve para işi...
-
Arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkür ederim ama Alfa 145 almaya karar verdim, tekrar teşekkürler.
-
adamı soğuttunuz integra'dan :D
parça sıkıntın olmaz temiz integra'da bulurduk sana ama kararını Alfa'dan yana vermissin sanırım hemde 145 serisi :icon_wack
Allah yar ve yardımcın olsun :D