merhabalar mk4 kasa golfüm var.
1.6 16v düz vites araç.
turbo uygulaması yapmak istiyorum bana biraz bilgi verirseniz sevinirim
iyi bir uygulama yapılırsa maliyeti ne olur?ne gibi sorunlarla karşılaşabilirim?
Printable View
merhabalar mk4 kasa golfüm var.
1.6 16v düz vites araç.
turbo uygulaması yapmak istiyorum bana biraz bilgi verirseniz sevinirim
iyi bir uygulama yapılırsa maliyeti ne olur?ne gibi sorunlarla karşılaşabilirim?
motorun kac bin kmde ? motoru toplayıp mı yapmak istiyorsun yoksa standart haline mi uygulamak istiyorsun ? eğer standart haline yapacaksan motorun saglıklı durumdamı? hic kompresyonunu olcturdunmu ? kacak testi yaptırdınmı ?
5 milyara 150 160 beygir
10 milyara motorun içine girerek 200 beygir sağlıklı ama 300 beygirleride zorlarsın...
ama bilki hiç uğraşmaya değmez bu motora
tamamıyle gereksız b calısma olur,paranada emegıne de yazık olur.o kadar ugrasıp zaman harcamaktansa sat b 1.8 t al cok daha mantıklı.ona yuklemek ıstersen zaten onu acıp b motor
buna benzer bisey alin rahat edin:
http://www.sahibinden.com/sahibinden...XQQdisplayitem
Bence de otomobilini satıp 1.8T bir otomobil almak daha mantıklı, onun üzerinde daha kolay modifiye yapabilirsin.
Karar verip yapmaya başlarsan çıkardığın maliyeti direk 1.4-1.5 filan çarp kendini öyle hazırla
yok yok sivasta çok ii motor ustası var benim tanıdığım hatta kemdi arabasını bile turboluycak yakında kendisinin 2.6 1990 model v6 omegası vardı bi ara onu twin turbo yapmayı planlıyodu ama babası sorun çıkardı.şimdi modeli tam hatırlamıyorum ama baya eski bi punto aldı onu turbolucak.
Fikirlerinizden dolayı çok teşekkür ederim.
konuyu dağıtmadan bişey soracam bende. golf gti 1.8t turbo oynamasıyla max ne alır? abartı bütçeyle değil.(atıyorum en fazla 5K yTL)
arkadasim kabaca 4bin dolar para eder,
T3/T4E 57Trim 700 dolar falan eder, geriye kalan parayla wg enjektor falan bulunur. bazilari ikinci el olur ama mumkun yani o butce ile :)